RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#56415  Szerző: donder

Ez igaz... Ráférne egy kis újítás...
 #56413  Szerző: orrhang

Nincs ott semmilyen harc. Úgy hallani, hogy a R1 nem tisztességesen játszik és méret! Emellett tartom az elméletem, hogy az FM95 kezd romlani.
 #56409  Szerző: donder

benjamin írta:Debrecenben nagyon tombol a harc az r1 és az fm95 között.
Szerintem egyértelmű hogy melyik a jobb... FM95... Azon tényleg változatos a zene, és nem egy korcsoportot céloz meg... :|
 #56352  Szerző: benjamin

Debrecenben nagyon tombol a harc az r1 és az fm95 között.
 #56294  Szerző: djlacee

discoshittel teli sz**r.
ha lenne rádióm, én is nyomatnám a diszkósittes stílust.
 #56293  Szerző: Gabeedj

Igazad van!!Nincs igény erre sajnos:( Elég sok ideje halott a zenei piac,mindenhol emo és respect és R and B szól .Bár vannak kisebb nagyobb próbálkozások,hogy igényes zenék és disco zenék előtérbe kerülnek,de sajna még mindig kevés rá az igény,csak az agy mosott szar kell.Rádió 1ennek a ratyinak meg melegágya,ezért sikeres.Ha országos lenne,lehet,hogy classt is verné ezzel a szutyokkal .Itt tartunk...
 #56267  Szerző: benjamin

De mivel a fiataloknak ez kell(vagy legalább is a statisztikák szerint)akkor gondolom marad ez az agyonismételt cooky és discoshittel teli sz**r.És nem lesz egy igazi mai slágereket játszó rádió mint régen a roxy volt. :wailing: :wailing: :wailing:
 #56149  Szerző: Gabeedj

Deejay népszerű rádió volt,adatok ide vagy oda.Sokan hallgatták neten is és sok vidéki volt köztük.Ha normálisabb körökben megemlíted a radio deejay nevét sokaknak beugrik valami.Persze nem a mai 15 -18évesekre gondolok:)
Nekik ott a Rádió 1 és számukra ők az etalon és valljuk be őszintén,ma elég ennyit nyújtani,amit a Rádió 1 is nyújt,hiszen sok embernél nincs igény a jó rádiózásra vagy a jó zenére vagy mixekre.Egy Juventus péntek esti mix műsora sztem jobban ütött ,mint a Bárány discoszarja.Mégis Bárány neve egyenlő az istennel a fiatalok közt.
 #56135  Szerző: Zsolt

IstvánB írta:
benjamin írta: A deejay-t nem hallgatták sokan ha jól emléxem a 12.ik volt.
2005 nyarán mindenki azt hallgatta, attól független, hogy mit mondtak a jól megfizetett statisztikák.
Én nem hallgattam akkor.
 #56116  Szerző: IstvánB

benjamin írta: A deejay-t nem hallgatták sokan ha jól emléxem a 12.ik volt.
2005 nyarán mindenki azt hallgatta, attól független, hogy mit mondtak a jól megfizetett statisztikák.
  • 1
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • 355
  • 482