RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#70580  Szerző: Máté

Még tegnapelőtt voltam a Balatonnál vonattal és útközben a Dx-elgettem egy kicsit:
A 88.1 Radio Face Érdig jött
A Class Fm, Az info és a Café Fehérvárig
A 98.9 Rise Balatonaligától már egész tiszta
 #70532  Szerző: csabyke

zvartoshu írta:http://www.youtube.com/watch?v=PhOzTGY_tus
what is this
Hey! Ich spreche leider kein Englisch, aber du kannst das wahrscheinlich mit dem google übersetzen (translaten...)

Der Mann redet im Sendung über dem letztem Abendmahl, aber ich denke, ist es keien richtige Hochdeutsch... Es klingt so wie Deutsch von den Ausländern, oder kann auch ein Dialekt sein... In Österreich sind solche sendungen immer auf den Bundeslandprogrammen (z.B. Radio Steiermark, Tirol etc...)

-----
Sajna nem beszélek magyarul, de gondolom a goggleval le tudja fordítani, mert német-angol között elég jól dolgozik...
Ami a lényeg, hogy az utolsó vacsoráról megy a szövegelés, és valami dialektus, vagy külföldi német... Külföldi alatt olyat értek mint pl. MR4 - tehát nem németek beszélik azt a németet ami ott van..
Ausztriában ilyen műsorok ilyenkor a tartományi programokon (Steiermark, Tirol stb..Ö mennek...
 #70466  Szerző: zvartoshu

german forum :
German with austrian, swiss or south german dialect. it`s a christian sermon
 #70456  Szerző: zvartoshu

NO coment .. ! troposcatter at 1200km? oh my !
 #70455  Szerző: djlacee

I think it is german language
 #70389  Szerző: LuciFerko

Szd96 írta:Van a telóhoz egy 12 számjegyű kód, ahol mindent belehet konfigolni, ezek az aktuális firmware szerint vannak beállítva, de bármikor átlehet állítani, csak mikor lemerül, vagy kikapcsolom, majd bekapcsolom, akkor visszaáll minden az alaphelyzetre. Ezzel a módszerrel egyébként megtudom növelni a hangerőt, wifit betudom konfigurálni és a legfőbb, megtudom nézni az aktuális firmware verziót :D
W995-ön ezt lehet? :shock:
 #70388  Szerző: Szd96

Van a telóhoz egy 12 számjegyű kód, ahol mindent belehet konfigolni, ezek az aktuális firmware szerint vannak beállítva, de bármikor átlehet állítani, csak mikor lemerül, vagy kikapcsolom, majd bekapcsolom, akkor visszaáll minden az alaphelyzetre. Ezzel a módszerrel egyébként megtudom növelni a hangerőt, wifit betudom konfigurálni és a legfőbb, megtudom nézni az aktuális firmware verziót :D
 #70387  Szerző: LuciFerko

Szd96 írta:jel/zaj viszonyon állítottam, hogy picit rosszabb vételnél is sztereó legyen és azt, hogy ne halkuljon le, ha rosszabb a vétel, de még így is jobb a nokia :D azzal nem csináltam semmit, nem is tudom , hogy lehet e. :)
azt hogy csináltad? :shock: :shock: :shock:
  • 1
  • 352
  • 353
  • 354
  • 355
  • 356
  • 541