RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#54594  Szerző: Cicoo

GalaxyFM írta:te is, ráadásul pontosan ugyanolyan gyorsan, mint én... :D
Valóban? Sose gondoltam volna. :D
csokie írta:a mostani 14 éves lányok minimum 16-nak LAZÁN kinéznek
És ha épp nem lazák, akkor mennyinek néznek ki? :D
 #54590  Szerző: djlacee

lájk
 #54587  Szerző: csokie

Igen, én is osztom a véleményt, a mostani 14 éves lányok minimum 16-nak LAZÁN kinéznek. Némelyiknek nagyobb melle van mint az anyjának. :D
 #54581  Szerző: Galaxy

te is, ráadásul pontosan ugyanolyan gyorsan, mint én... :D
 #54579  Szerző: Cicoo

GalaxyFM írta: keményen idióták a mai fiatalok... komolyan ott tartunk, hogy arra képtelenek maguktól hogy normálisan védekezzenek... de a szüleik is kretének, ha nem fordítanak túl nagy gondot a felvilágosításra... bár valószínűleg a szülők nagy részének fogalma sincs, hogy a 15 éves kisfuk és kislányuk gruppen partikra jár :D majd rábasznak... érdekes, hogy amikor mi voltunk 15 évesek, akkor ilyen gondjaink nem voltak...
Öregszel.. ^^
 #54576  Szerző: Galaxy

LuciFerko írta:http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/2 ... valadektol para a gang bang után :D
keményen idióták a mai fiatalok... komolyan ott tartunk, hogy arra képtelenek maguktól hogy normálisan védekezzenek... de a szüleik is kretének, ha nem fordítanak túl nagy gondot a felvilágosításra... bár valószínűleg a szülők nagy részének fogalma sincs, hogy a 15 éves kisfuk és kislányuk gruppen partikra jár :D majd rábasznak... érdekes, hogy amikor mi voltunk 15 évesek, akkor ilyen gondjaink nem voltak...
 #54543  Szerző: Pasa

Ja, csak fordítva (a török volt előbb, sőt a románnak az most a tulajdonosa).
  • 1
  • 354
  • 355
  • 356
  • 357
  • 358
  • 541