kukac írta:'aki a prediktiv szovegbevitelt kitalalta, Azt arra itelnem hogy egesz eleteben csak ezen a modon kommunikalhat, Es probalja megertetni magat masokkal ezen a fostalicskan keresztul'...igen, a durva anyját
kukac írta:'aki a prediktiv szovegbevitelt kitalalta, Azt arra itelnem hogy egesz eleteben csak ezen a modon kommunikalhat, Es probalja megertetni magat masokkal ezen a fostalicskan keresztul'...igen, a durva anyját
kukac írta:@asr27: "Viszont, ha azt nézzük szerintem most isközösségi simán, bizonyos engedményekkel a közszolgálati és magyar zenei vállalások tekintetében.
rengeteg olyan rádió működik amely
abszolút veszteséges, sőt a hallgatói tábora
is nagyon kicsi ( Radio Q, Klasszik, Jazzy,
Stb..)."
- erdekelne hogy mire alapozod ezeket a kijelenteseket, a jazzyre speciel ez ügy ahogy van nem igaz, jol megelnek Es kiegyenlitett, enyhen emelkedo a hallgatottsaga. Azt hiszem kozmusorszolgaltato (nincs mediaszolgaltatasi dij, viszont a reklamideje is kevesebb). Jol pozicionalt egy a szubkulturaban bovelkedo vetelkorzetben.
whoisthere írta:Kerestem, de nem találtam Rise hallgatottsági adatokat. - ha tudsz mutatni, légyszi!nehéz vásárlót találni egy 15-29-es rádió reklámidejére, na meg a konkurensek általában jobb (akár csomag/médiamix) megoldásokat kínáltak, adott esetben olcsóbban. a rise a non-spot bevételektől túl sokat várt, a spot-bevételeket pedig nem próbálta növelni úgy, ahogy megkövetelte volna az adott helyzet.
Ha a Rise, a Roxy és a DEEJAY is - mint zenei rádiók - veszteségesek voltak, ki lenne az a befektető, aki belemenne egy hasonló pénztemető indításába?
Megkérnék (aki ért hozzá) valakit, hogy magyarázza el, mit kellett/lehetett volna tenni, hogy a fenti rádiók ne legyenek veszteségesek? Anno olvastam a Rise reklámajánlatát, ők is prémium adóként aposztrofálták magukat, pénz bácsi mégse jött.
asr27 írta:a q egy érdekes jelenség, ennél többet nem kívánok hozzáfűzni.whoisthere írta:Ha kitennék a Jazzy-t és a Klasszikot tovább szű(r)külne minden.Igen volt, vissza lehet keresni, ha nem hiszed el. Sőt 2011 nyarán a Face is elég szép eredményt ért el!
Volt egyáltalán olyan halgatottsági mérés, amiben megjelent a Rise?
Admin, oké értem én... persze, hát közösségiként vígan nyereségesek, de kereskedelmiként nem lennének azok (a Q még így sem az).
whoisthere írta:Ha kitennék a Jazzy-t és a Klasszikot tovább szű(r)külne minden.Igen volt, vissza lehet keresni, ha nem hiszed el. Sőt 2011 nyarán a Face is elég szép eredményt ért el!
Volt egyáltalán olyan halgatottsági mérés, amiben megjelent a Rise?
asr27 írta:Szerintem azért pl a Rise 2010-ben amikor igencsak sok hírdetővel, nagy rajongói és hallgatói táborral rendelkezett főleg Budapesten, egyáltalán nem volt veszteséges.ok, te feltételezésekre alapozol, én meg számokra, úgyhogy ebbe ne menjünk bele.
adminisztrator írta:a kellő, hallgatóbarát tematizációhoz valóban élénkebb verseny lenne szükséges, budapesten úgy 2-3 új kereskedelmi, zenei belépővel, valamint a neo frekvenciáin szintén egy új országos, kereskedelmi, zenei rádióval..Szerintem azért pl a Rise 2010-ben amikor igencsak sok hírdetővel, nagy rajongói és hallgatói táborral rendelkezett főleg Budapesten, egyáltalán nem volt veszteséges.
vegyük alapul, hogy pl. az olyanok, mint a budapest rádió, pont fm, rise, face, deejay, extrém, roxy, est fm, café, sztár fm igencsak nyelték a pénzt, van, amelyik sose volt nyereséges.