RADIOSITE Fórum

• Direct One

#22560  Szerző: nyikolaj

Hm...Nem hiszem,hogy annyira rossz lenne a minősége.Ugye azt tudjuk,hogy az Astra a legelitebb műhold és a minőséget is komolyan veszik.(nem vagyok germán párti,de ha valami német,akkor az nem lehet olyan rossz.)
 #22559  Szerző: Mauro

Mondjuk mióta UPC lett az elosztója Astrán Travelnek azóta állítólag rosszabb lett a kép minősége. Németeket ez nem hinném, hogy nem zavarja.
 #22557  Szerző: nyikolaj

Én mondtam :) Régen én is ott néztem ;)
 #22510  Szerző: Mauro

akkor biztos onnét veszik.
 #22509  Szerző: nyikolaj

A Siriuson is van magyar nyelvű Travel.
 #22506  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:Benelux előfizetőket rosszul érinthet a UPC Direct költözése

http://www.sat.hu/read.php?id=1767
A költözés valóban rosszul érintheti a holland DTH szolgáltatót, mert hacsak nem teszi fel saját TP-jére a csatornákat, akkor meg kell válnia a Zone Reality-től, a Bebe TV-től, a JimJam-tól, az Extreme Sport-tól, a Hustler TV-től, az XXX Xtreme-től és az Eurosport2-től.

Ami viszont érdekes, hogy néhány hete a Travel-nek a német verziója megy a Direct-en, német, angol, magyar és cseh hangsávval. Most a német Travel-nek a UPC lett az elosztója, ennek az a hátránya, hogy a műsorrend teljesen más, mint a kábeleseknek elosztott verzión :(

Kicsit más téma, a magyar Eurosport2 után pedig pénteken elindult a Comedy Central is a Direct-en.
Akkor kábeles honnan veszik a Travelt?
 #22468  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Benelux előfizetőket rosszul érinthet a UPC Direct költözése

http://www.sat.hu/read.php?id=1767
A költözés valóban rosszul érintheti a holland DTH szolgáltatót, mert hacsak nem teszi fel saját TP-jére a csatornákat, akkor meg kell válnia a Zone Reality-től, a Bebe TV-től, a JimJam-tól, az Extreme Sport-tól, a Hustler TV-től, az XXX Xtreme-től és az Eurosport2-től.

Ami viszont érdekes, hogy néhány hete a Travel-nek a német verziója megy a Direct-en, német, angol, magyar és cseh hangsávval. Most a német Travel-nek a UPC lett az elosztója, ennek az a hátránya, hogy a műsorrend teljesen más, mint a kábeleseknek elosztott verzión :(

Kicsit más téma, a magyar Eurosport2 után pedig pénteken elindult a Comedy Central is a Direct-en.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 64