RADIOSITE Fórum

• Vital FM - Debrecen - 102.4 MHz

#54395  Szerző: djlacee

Andrew5 írta:Szeptemberben vagyis ebben a hónapban a Jazz FM befejezi a sugárzást.
és lesz helyette más, vagy END?
 #53865  Szerző: Zoey

Zsolt írta:Nem tudom, ez a banda szerintem már önmaga paródiájaként működik akárhányszor leírja a "hamarosan" szót.
Szerintem meg inkább az állandó névváltoztatás miatt:
http://www.topradio.hu/

Mintha lenne már ilyen nevű rádió, ok annak nem pont ez a neve.
Én csak véletlenül találok el mindig a honlapjukra, és mindig valami újdonság ér, csak hallanám is már... :(
Én azért szurkolok nekik, egyszer csak meg szólal... bár kétlem, hogy City, Jam vagy Top lesz a neve... ;)
 #50740  Szerző: donder

Nem tudom észrevette -e már valami hogy a Jazz FM adóteljesítménye lecsökkent? Csapókertben alig tudom venni autórádióval (Legjobb rádiómmal)
Míg az elvileg ugyanolyan teljesítménnyel sugárzó Méliusz rádió döngetve jön... Ezt magyarázzátok meg nekem legyetek oly szívesek! :o
 #50737  Szerző: Johnny

Nagyobb teljesítménnyel? ...az úgy érdekes.
És az hogy van hogy új frekvencián, a logoban mégis a 102.4 van ami régi.
Basszus a ilyen miért nem foglalkozik inkább mással és nyit egy kürtöskalács sütőt? Lehet hogy másban sikeres lenne, de így inkább sikertelen mint látom.
 #50719  Szerző: Zsolt

Nem tudom, ez a banda szerintem már önmaga paródiájaként működik akárhányszor leírja a "hamarosan" szót.
 #50718  Szerző: systhema

Zoey írta:Úgy tűnik, mégis lesz ebből valami?!?
>>> http://www.jamradio.hu
"Hamarosan indul Józsa első és egyettlen rádiója, közkívánatra , megújult technikával, nagyobb teljesítménnyel, új frekvencián!"
Bár az új frekvencián-t nem értem a végén...
Ezt a "hamarosan indul" szöveget már mintha hallottam volna valahol a "City" Rádióval, Radio Jam-el, Jazz Fm-el kapcsolatban. Megint Józsa, mint a Twist idején? Jó "sokáig" ment az is. Szóval hiszem, ha hallom. Ez így megint, illetve még mindig csak a szokásos duma, vakvilágba ígérgetés! :gülü2:
 #50715  Szerző: Zoey

Úgy tűnik, mégis lesz ebből valami?!?
>>> www.jamradio.hu
"Hamarosan indul Józsa első és egyettlen rádiója, közkívánatra , megújult technikával, nagyobb teljesítménnyel, új frekvencián!"
Bár az új frekvencián-t nem értem a végén...
 #50283  Szerző: djlacee

Jó az a zene :)

Jazz meg már ugye van a debreceni éterben (esténként) most jöhet valami más :)
 #50282  Szerző: Pasa

Utána pedig új névvel új frekvencián új telephelyről "a film forog tovább" (by Első Emelet)...
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 59