RADIOSITE Fórum

• Mária Rádió

#93020  Szerző: Ivoa

LuciFerko írta:
LewyDee írta:valamelyik nap miközben seekeltem megállt a tuner 94.2-n, és arra lettem figyelmes hogy a kunyerálás megy adásban a két új frekvencia üzemeltetésére, drága testvéreim adományt kérünk. szerintem ez már mindennek a teteje, még a nem dolgozó c*g** kéregetése is barátibb mert annak adsz vagy nem adsz pénzt de odébb áll. De még ezt a moslékot is ránk eröltetik utána meg adásban kunyerálnak ez vérlázító.
2 napja meg új helyre kunyeráltak. Mert ki akarják tenni őket onnan, ahol most van a stúdió.
Ez egy alternatív üzleti modell. :troll:
 #92989  Szerző: LuciFerko

ma elindult a móri adó.
 #92303  Szerző: LuciFerko

LewyDee írta:valamelyik nap miközben seekeltem megállt a tuner 94.2-n, és arra lettem figyelmes hogy a kunyerálás megy adásban a két új frekvencia üzemeltetésére, drága testvéreim adományt kérünk. szerintem ez már mindennek a teteje, még a nem dolgozó c*g** kéregetése is barátibb mert annak adsz vagy nem adsz pénzt de odébb áll. De még ezt a moslékot is ránk eröltetik utána meg adásban kunyerálnak ez vérlázító.
2 napja meg új helyre kunyeráltak. Mert ki akarják tenni őket onnan, ahol most van a stúdió.
 #92299  Szerző: FLaci81

djlacee írta:95.2-n vettem egy Mária Rádiót, tehát elindult a sárvári freki is
Na hálistennek... Még egyel több... Ez van.
 #92298  Szerző: LewyDee

valamelyik nap miközben seekeltem megállt a tuner 94.2-n, és arra lettem figyelmes hogy a kunyerálás megy adásban a két új frekvencia üzemeltetésére, drága testvéreim adományt kérünk. szerintem ez már mindennek a teteje, még a nem dolgozó c*g** kéregetése is barátibb mert annak adsz vagy nem adsz pénzt de odébb áll. De még ezt a moslékot is ránk eröltetik utána meg adásban kunyerálnak ez vérlázító.
 #92295  Szerző: roberto

Én is pont az előbb futottam bele. Meg már olyan 2 hete is ment.
 #92292  Szerző: djlacee

95.2-n vettem egy Mária Rádiót, tehát elindult a sárvári freki is
 #89677  Szerző: Snake

annyit mondok h 5W volt, és fel lett világosítva.
 #89676  Szerző: Glenn

Snake írta:Meg lett oldva.
Na, mit tudsz, amit mi nem?
 #89644  Szerző: Snake

Pasa írta:Második hete nem sugároz a 88,7-en Pilisvörösváron. Ezek szerint valóban kalóz volt. :o
Meg lett oldva.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 61