RADIOSITE Fórum

• Yo! Rádió

#42911  Szerző: SzD

De ez is lehet pénz kérdése. Hiszen az ilyenekért felelős embereknek, valamint a jó műsorvezetőknek szintén fizetni kell. Ha meg nincs miből, nem lehet sokat tenni.
 #42905  Szerző: ravasz

Nem a műsorok mennyiségét, hanem a minőségét kifogásolom.

5 percig a semmiről mekegő, hümmögő, krákogó, jó esetben nem beszédhibás műsorvezető, 20 mp csönd az iszonyatosan koncepciómentesen szerkesztett zenék között, összesen kb. 3 darab station ID az egész rádióban... NEM PÉNZKÉRDÉS!!!

Balkánon hallani ilyen rádiókat, meg Indiában kb...

És akkor még szó sem esett az ilyen falusi búcsúkba való, ringliseken bömbölő 10 másodperces zenei részletekből álló gagyimixekről... szintén nem pénz kérdése.

Lelkük rajta, nekem mindegy. Legalább szól. A meglévő ötből 1, vagy 2 frekin, azokon is szarul... (igen, ez már pénz kérdése).

YO? Nem YO!
 #42904  Szerző: SzD

ravasz írta:Sose voltak, nem pénz kérdése. Ezek hülyék hozzá..
Ebben abszolút nincs igazad. ŐK (és nem ezek) nem hülyék hozzá, hanem valószínűleg pénzhiány az oka. Régen ugyanis voltak rendesen műsorok, hétvégén is. Az, hogy mennyire "normális", az ízlés kérdése.
Aztán szépen lassan elfogytak a szombati műsorok, utána meg a vasárnapiak is.
Reklám elég kevés van (bár az utóbbi időben nem nagyon szoktam hallgatni). Ebből arra lehet következtetni, hogy nincs pénz. Ha nincs pénz, nincs műsorvezető. Ha nincs műsorvezető, nincs műsor se. Ez evidens.
 #42859  Szerző: ravasz

Sose voltak, nem pénz kérdése. Ezek hülyék hozzá..
 #42856  Szerző: LuciFerko

[quote="ravasz"]Normális műsorok sose lesznek ezen a rádión, mielőtt még hamis illúziók keletkeznének itt bárkiben.[/quote
honnan veszed ezt?
 #42855  Szerző: mlaszlo

ravasz írta:Normális műsorok sose lesznek ezen a rádión, mielőtt még hamis illúziók keletkeznének itt bárkiben.
Én csak azóta követem a rádió körüli eseményeket, amióta megvették a Gondola rádiót. Annyira reménytelen lenne?
 #42854  Szerző: ravasz

Normális műsorok sose lesznek ezen a rádión, mielőtt még hamis illúziók keletkeznének itt bárkiben.
 #42852  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:igen, és nem konténerből fog menni az adás, hanem rendes stúdióból.
Köszönöm az infót. Kíváncsi leszek milyen lesz. Jön a nyár, indul az élet a Velencei tónál és a Balatonnál is, kellene normális műsor is hétvégére, nem ezek a mixek.
 #42848  Szerző: LuciFerko

igen, és nem konténerből fog menni az adás, hanem rendes stúdióból.
 #42842  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:na elvileg jövőhéten rendeződnek a dolgok
Ezt hogy érted? Rendbe teszik a frekvenciákat és lesz rendes műsor rajta?
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 51