Azért a válság meglátszik.. Nemcsak a rádió Plusz villanyszámlát fizet,más rádió más rezsit..

Nightman01 írta:Valaki elamagyarázhatná nekem,tudatlannak,hogyha a plusznak,a szegedi a fő adója,és a studió is Szegeden van,akkor a 95.7-es szentesi,és a 100.2-es szegedi adó közt mért van majd' tíz másodperc késés úgy,hogy a szegedi késik.. ?? /Ez szép hosszú mondat lett..ha megfigyelted, pl. a szignálok különböznek, gondolom, egy-két más dolog is (nem szoktam nagyon hallgatni), tehát eltérő tartalom megy a két adóra/
SzD írta:Lehet, ő nem is műsorvezető?!(hanem vmi autós szakértő? Ez esetben nem szóltam). Én nem ismerem, és a Plusszon csak ebben a műsorban hallom... Na mindegy, nem tudom.Zoey írta:Áááá, ez a Parkoló és a műsorvezető hanghordozása, stílusa csak nekem ennyire idegesítő???Valahol egyszer azt írták Róla, hogy kiherélt kappan hangja van...no comment.
Az egyetlen Plusz-os műsor, amit képtelen vagyok hallgatni. Egy adást bírtam végighallgatni, de mindamellett, hogy nagyon idegesítő hangja van, felettébb gáznak találom, hogy minden egyes dolog előre megírt szöveg. Régebben, amikor Dry-jal közösen vezették a műsort, akkor hallgattam és nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek azon, hogy volt valami olyasmi szöveg, hogy
- ...a csomagtartója pedig...hűűű Feri, mekkora is a csomagtartója?
- Jó, hogy kérdezed. A csomagtartója...
És mindez jó lassan, mintha aludnának, és tisztán hallatszott, hogy még ezek az összekötő szövegek is előre megírtak. Lehet, hogy amúgy érdekes a műsor, meg jó témák vannak benne, stb., de a hangját nem tudom elviselni. Az meg a másik, hogy azzal, hogy így előre leírt szöveget olvas fel végig, azzal el is ásta magát Nálam. Persze nem azzal van bajom, hogy nem fejből tolja az egészet, ezt nem is várnám el, de azért az, hogy még az összekötő szövegeket is így olvassa (olvassák) fel...
Zoey írta:Áááá, ez a Parkoló és a műsorvezető hanghordozása, stílusa csak nekem ennyire idegesítő???Valahol egyszer azt írták Róla, hogy kiherélt kappan hangja van...no comment.