kukac írta:Kérhettél volna pl. egy mozgóurnát az ágy mellé, hogy felelős állampolgárhoz méltóan két kúrás között egyet még jól odakúrj ezeknek is...ágy, ugyan
kukac írta:Kérhettél volna pl. egy mozgóurnát az ágy mellé, hogy felelős állampolgárhoz méltóan két kúrás között egyet még jól odakúrj ezeknek is...ágy, ugyan
kukac írta:@admin: elég érdekes logika mentén gondolkodsz, nem a "szarokat kell súlyozni", hanem a fidesz 2/3-ot gyengíteni, hogy a fékek es ellensúlyok sokak által máig nem értett rendszerét valahogy fenntartsuk.értem, amit mondasz és teljes mértékben igazad van, de sajnos volt jobb dolgom is az önkormányzati választások napján: kúrtam reggeltől estig.
Közös érdek lett volna, mindenkié (még a fideszeseké is, bármennyire is nem érzik még). Mindegy is most már...
Attis írta:Admin! Sokszor egyetértek veled, de most nem.nem kell egyetérteni, nem azért írtam. ez az én véleményem.
Az MSZP-ben nem látok már kommunista maradványokat. Sem személyi, sem értékrendi szinten sem. Más ott a baj.
A DK Gyurcsány nélkül értelmezhetetlen. Ha ő egyszer távozik, esetleg felállítják, a DK eltűnik a süllyesztőben.
Az Együtt-PM-et nem szidom, szerintem igenis lenne igény egy új baloldalra, amit akár ők is képviselhetnének. Más kérdés, hogy a társadalmi beágyazottságuk még nagyon csekély. Most van bő 3 évük. Az első lépéseket tegnap megtették, bár szerintem nem jó irányba.