RADIOSITE Fórum

• Politika

#134899  Szerző: markfelt

kukac írta:Kérhettél volna pl. egy mozgóurnát az ágy mellé, hogy felelős állampolgárhoz méltóan két kúrás között egyet még jól odakúrj ezeknek is... :)
ágy, ugyan :D
 #134898  Szerző: kukac

Kérhettél volna pl. egy mozgóurnát az ágy mellé, hogy felelős állampolgárhoz méltóan két kúrás között egyet még jól odakúrj ezeknek is... :)
 #134897  Szerző: markfelt

kukac írta:@admin: elég érdekes logika mentén gondolkodsz, nem a "szarokat kell súlyozni", hanem a fidesz 2/3-ot gyengíteni, hogy a fékek es ellensúlyok sokak által máig nem értett rendszerét valahogy fenntartsuk.
Közös érdek lett volna, mindenkié (még a fideszeseké is, bármennyire is nem érzik még). Mindegy is most már...
értem, amit mondasz és teljes mértékben igazad van, de sajnos volt jobb dolgom is az önkormányzati választások napján: kúrtam reggeltől estig.
 #134895  Szerző: kukac

@admin: elég érdekes logika mentén gondolkodsz, nem a "szarokat kell súlyozni", hanem a fidesz 2/3-ot gyengíteni, hogy a fékek es ellensúlyok sokak által máig nem értett rendszerét valahogy fenntartsuk.
Közös érdek lett volna, mindenkié (még a fideszeseké is, bármennyire is nem érzik még). Mindegy is most már...
 #134892  Szerző: asimov

Most beszélgetek egyetemista cimbikkel és csak sorjázzák a fidesznyikek nyakukra ültetése óta lezajlottakat. Tömören: minden szinten érezni a fideSS hatást.
A csúcs:
Óbudai egyetem: hónapok óta, az első és (eddig) egyetlen -az egyetem által is kiemelten támogatott- külföldi ösztöndíj lehetőség Hong Kong-ba szól...
A másik irányból, idén már valahogy nem jönnek az ösztöndíjak.
 #134890  Szerző: markfelt

Attis írta:Admin! Sokszor egyetértek veled, de most nem.
Az MSZP-ben nem látok már kommunista maradványokat. Sem személyi, sem értékrendi szinten sem. Más ott a baj.
A DK Gyurcsány nélkül értelmezhetetlen. Ha ő egyszer távozik, esetleg felállítják, a DK eltűnik a süllyesztőben.
Az Együtt-PM-et nem szidom, szerintem igenis lenne igény egy új baloldalra, amit akár ők is képviselhetnének. Más kérdés, hogy a társadalmi beágyazottságuk még nagyon csekély. Most van bő 3 évük. Az első lépéseket tegnap megtették, bár szerintem nem jó irányba.
nem kell egyetérteni, nem azért írtam. ez az én véleményem.

a szarokat pedig nem érdemes súlyozni, ezért maradok otthon. amint lesz ésszerű, kormányképes alternatíva, természetesen elmegyek szavazni (bár azt már külföldről).
 #134887  Szerző: asimov

Kövér lacikánk szólt egy "zseniálisat"...
(Még mindíg terelni kell a korrupciós balhéról?)
 #134885  Szerző: Attis

Admin! Sokszor egyetértek veled, de most nem.
Az MSZP-ben nem látok már kommunista maradványokat. Sem személyi, sem értékrendi szinten sem. Más ott a baj.
A DK Gyurcsány nélkül értelmezhetetlen. Ha ő egyszer távozik, esetleg felállítják, a DK eltűnik a süllyesztőben.
Az Együtt-PM-et nem szidom, szerintem igenis lenne igény egy új baloldalra, amit akár ők is képviselhetnének. Más kérdés, hogy a társadalmi beágyazottságuk még nagyon csekély. Most van bő 3 évük. Az első lépéseket tegnap megtették, bár szerintem nem jó irányba.
 #134878  Szerző: kukac

+1, kurvára egyetértek, a távolmaradók beleszarása talán nagyobb kárt okozott az országnak mint a fideszhívők fundamentalizmusa (a hülyeségre nincs orvosság, a lustaságra viszont mentség nincs) a lényeg hogy a felelősség mindannyiunké, pártállástól, politikai felfogásból függetlenül! Hagyjuk hogy nyíltan és cinikusan lopjanak, csaljanak, hazudjanak - tessék, ez jár nekünk, ezt akartuk, ez a jussunk nem a szabadság!
  • 1
  • 360
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • 517