RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#19483  Szerző: Sakál

Tegnap és ma is ismétlések mennek. Lehet, hogy költöznek a vízpartra?
 #19279  Szerző: mlaszlo

Sakál írta:Már hogy ne lett volna. Gyakorlatilag a hétfő-kedd volt olyan mint a 7vége. Akkor volt reggel best of, amúgy meg volt akkor is műsorvezető, Világi helyett Jani, DJ Killer helyett meg Buda Marci. Szóval akkor rákoncentráltak erre, hogy a 7vége üssön.
Köszönöm az infót, akkor a fővárosi indulással nem értem miért hanyagolták el a hétfőt. Szerintem a hét minden napjára kellene friss műsor napközben, hétvégén legalább déltől, reggel és délelőtt még elmenne a best of.
 #19264  Szerző: Sakál

Már hogy ne lett volna. Gyakorlatilag a hétfő-kedd volt olyan mint a 7vége. Akkor volt reggel best of, amúgy meg volt akkor is műsorvezető, Világi helyett Jani, DJ Killer helyett meg Buda Marci. Szóval akkor rákoncentráltak erre, hogy a 7vége üssön.
 #19250  Szerző: mlaszlo

Kis mértékben változott a hírek utáni szignál, szerintem jól sikerült. Csak kár hogy "a nyár hivatalos rádiójában" továbbra sincs hétvégén műsorvezetés, csak best of. Pedig most a Balatonon is indul majd a szezon, hétvégén valószínűleg többen hallgatják majd, így szerintem kellene valami műsor, legalább délután. Tavaly sem volt hétvégén műsorvezetés?
 #18581  Szerző: RXon

Szabi írta:Hát, majdnem olyan mint a rendes szex, csak a tenyerem a partner és semmi csók. :D :D
(bocs)
Na,ez egy nagyon jò hasonlat volt!:D
 #18580  Szerző: MrG

RXon írta:
Attis írta:Az esti valóban jó.
De ezt leszámítva egy mp3-lejátszóhoz tudnám csak hasonlítani az MR2-t.
Màr csak az érdekelne,hogy a ràjszot mihez tudnàd hasonlìtani.:D
Hát, majdnem olyan mint a rendes szex, csak a tenyerem a partner és semmi csók. :D :D
(bocs)
 #18575  Szerző: RXon

Attis írta:Az esti valóban jó.
Màr csak az érdekelne,hogy a ràjszot mihez tudnàd hasonlìtani.:D
 #18544  Szerző: LuciFerko

vagy néhány románt ;)
 #18541  Szerző: Attis

RXon írta:Attis:Miben?Mindenben.Zene,müsorvezetök,esti müsorok.Izlések és pofonok...A reggeli és esti sàv szerintem sokkal jobb,mint bàrmelyiken.
Az esti valóban jó.
  • 1
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • 365
  • 470