RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#18497  Szerző: Sakál

A hazai zenei rádiókban olyan bődületes nagy dolgok nem történnek a műsorokat és a szöveges részt illetően. Ha van egy interjú az már nagy megmozdulásnak számít. És miért nincs? A legtöbb ember HÁTTÉRKÉNT hallgatja a rádiót. És amikor már sokat beszélnek akkor egyszercsak elkapcsol oda, ahol nem dumálnak. Szóval: rövid megszólalások, amiben majdnem mindegy, hogy mit mondanak és ki mondja. Nyilván nagy általánosságban igaz csak ez, de nagy általánosságban egészen biztosan, tudomásom szerint kutatások támasztják ezt alá. De ahonnan elindultam, oda mennék vissza: áruljátok már el, melyik kereskedelmi rádióban hallottok olyan műsort, amit tényleges produktumnak neveznétek? Szerintem a morning showkon kívül nem nagyon vannak...
 #18474  Szerző: mlaszlo

RXon írta: Ugyanezt ìrtam...
Igazad van, elnézést, de nem olvastam vissza
 #18472  Szerző: RXon

mlaszlo írta:
Sakál írta: Akkor ebben maradjunk, de annyit hozzátennék, hogy a legerősebb vonzereje egy zenés rádiónak a zene, ha az rendben van a többit el lehet viselni. ;)
Ezzel én nem értek egyet, hiába jók a zenék, ha gyenge a műsorvezetés. Szerintem aki rádiót hallgat az nemcsak zenét akar, mert akkor egy cd vagy egy mp3 lejátszó is megteszi. Ha pedig nem szimpatikus vagy gyenge a műsorvezetés, akkor biztos hogy sokan tovább fognak tekerni.
Ugyanezt ìrtam...
 #18471  Szerző: mlaszlo

Sakál írta: Akkor ebben maradjunk, de annyit hozzátennék, hogy a legerősebb vonzereje egy zenés rádiónak a zene, ha az rendben van a többit el lehet viselni. ;)
Ezzel én nem értek egyet, hiába jók a zenék, ha gyenge a műsorvezetés. Szerintem aki rádiót hallgat az nemcsak zenét akar, mert akkor egy cd vagy egy mp3 lejátszó is megteszi.
Ha pedig nem szimpatikus vagy már túl sok hülyeséget beszél a műsorvezető, akkor biztos hogy sokan tovább fognak tekerni.
 #18468  Szerző: RXon

Persze,elviselni sokmindent lehet,de elöfordulhat,hogy pont ìgy vàlunk majd igénytelen hallgatòkkà.
 #18464  Szerző: Sakál

RXon írta:
Sakál írta:Tutira nem mondhatom, de szerintem sokan vannak ilyenek.
Azt kijelenteni,hogy a nagy àtlag igénytelenül hallgat ràdiòt,szerintem erös tùlzàs.Bizti van,aki csak hàttérzajnak kapcsolja be a ràdiòt,de én azt mondom neked,hogy elöbb-utòbb ö is észreveszi a gebaszokat,és teker el ròla.
Akkor ebben maradjunk, de annyit hozzátennék, hogy a legerősebb vonzereje egy zenés rádiónak a zene, ha az rendben van a többit el lehet viselni. ;)
 #18429  Szerző: LuciFerko

"isten nem bottal ver" már bocs :sealed:
  • 1
  • 363
  • 364
  • 365
  • 366
  • 367
  • 470