RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#58112  Szerző: lali87

Tudom, hogy az RTVstat online hallgatottsági adatai nem obijektívek, de így este, nagyon visszazuhan a Neo a nappali helyezéséhez képest. Nappal az 5-6. helyen van, esténként meg a 15-16. helyen tanyázik... :-)
 #58084  Szerző: Gyurii91

Gabeedj írta:Szerintem is ráférne egy kis frissítés a mi kis Reggeli Bumerángunkra és alapból a Neora.
Megvolt! Egy ideje visszajárnak a "Sláger top40 lefutott dalok" vegyítve a többivel.

Bumeránghoz hozzányúlni pedig nem szabad... :X.:
 #58077  Szerző: Gabeedj

Szerintem is ráférne egy kis frissítés a mi kis Reggeli Bumerángunkra és alapból a Neora.
 #58037  Szerző: LuciFerko

Cicoo írta:
IstvánB írta:Miért van az, hogy az összes Volánbuszon ez szól? Van valami szerződésük, hogy csak ezt a frekvenciát hallgathatják? Mikor sláger volt, mikor januári neo volt, mikor mostani neo, az összes volánjáraton ezt hallgatja a sofőr, akár fiatal, akár öreg.
Országos, jól jön mindenhol, zenék mennek rajta főleg, meg reggel ott a Bumeráng, ugye..
az enying és fehérvár közti buszon inkább mr1 szokott szólni.
 #58036  Szerző: Cicoo

IstvánB írta:Miért van az, hogy az összes Volánbuszon ez szól? Van valami szerződésük, hogy csak ezt a frekvenciát hallgathatják? Mikor sláger volt, mikor januári neo volt, mikor mostani neo, az összes volánjáraton ezt hallgatja a sofőr, akár fiatal, akár öreg.
Országos, jól jön mindenhol, zenék mennek rajta főleg, meg reggel ott a Bumeráng, ugye..
 #58035  Szerző: IstvánB

Miért van az, hogy az összes Volánbuszon ez szól? Van valami szerződésük, hogy csak ezt a frekvenciát hallgathatják? Mikor sláger volt, mikor januári neo volt, mikor mostani neo, az összes volánjáraton ezt hallgatja a sofőr, akár fiatal, akár öreg.
 #58033  Szerző: colter

Nekem is a zenei kínálattal van bajom. Ha nagy néha ide tekerek, tuti Cher van.....
Szerintem kellene a rock zene felé is nyitni. Érdekes hogy ez a műfaj a 80-90-es években milyen népszerű volt, most meg elnyomják ezeket az előadókat a mai modern lady kakák...
A Bumerángtól meg egyenes undorodik az ember, hihetetlen hogy nem távolították még el ezt a két öntelt bohócot...
 #57996  Szerző: Gabeedj

De könyörgöm ne csak 1 órakor adjanak zenét.Napközben sem ártana.
Este tűrhető,de nappal a Sláger szintje .Kívánságműsor mindig és Bumeráng nagy pillanatok óránként .Ha már tegeződünk,akkor ne agyonjátszott szart adjunk csak,hanem fiatalos zenéket és akár discosabbakat is.Kicsit gusztustalan,hogy egy mindenhol játszott és agyon vissza ismételt felvétel után fiatalos lendülettel tegeződik a műsorvezető.Ezek az egyetlen lazább fiatalosabb műsort is ki irtották.( ezeröcsi) Szóval fiataloknak készülő Sláger rádió akar lenni? Szóval azt a nagy változást még nem érzem,amit beharangoztak .Több zenét forgatnak meg egy nap,de ez mind kevés.Műsorfelépítés meg esett vissza ...Hol van az :geek: a Neo mint Dec Januárban volt.....
 #57939  Szerző: Cicoo

lali87 írta:szélesebb zenei repertoárral is dolgozhatnának
Ma fél 1 körül: Magna Cum Laude - Pálinka-dal. A Slágeren nem hinném, hogy lejátszották volna.
 #57894  Szerző: lali87

A piacvezető rádiót az egykori frekveciáján utánozni bűn???
Az a bűn, hogy nem fejlesztik tovább.

Én úgy érzem megragadtak egy szinten sokkal több "slágerből" lehetne válogatni szélesebb zenei repertoárral is dolgozhatnának 2-3000 ismert, kellemes, széles hallgatói rétegnek eladható zene tuti van.
Az Ezeröcsit kár volt beáldozni, a Neopremier egy jó dolog lehetett volna ha nem minden este ugyanazok a számok mentek volna.
Az első csúnya pofára eséstől be....tak és azóta csak vegetálnak.
Nem rossz rádió a Neo, de lehetne sokkal jobb is.
  • 1
  • 363
  • 364
  • 365
  • 366
  • 367
  • 584