Mielőtt megmondanánk a frankót, engedjetekmeg, hogy én is kifejtsem a véleményem.
Nem lehet, hogy néha kicsit túl lihegitek a dolgokat?
1., Tökéletes reggeli műsor nincs. Én speciel nem is hallgatok reggel rádiót, mert irritál a sok szöveg.
Nekem hiányzik a Roxy Light (?), reggel Dóri elmondta az időjárást, néhány hírt, és zene ment. Semmi fölösleges bruhaha,
2., Túl sok a duma és monoton a Made In Hungary, meg a programos műsor. a., Magyar előadókról napi szinten nem lehet mindig friss és érdekes dolgokat összerántani. b., Szerintetek hány ember megy el például a kukutyini birkafesztiválra, mert a rádióban hallott róla? c., Hány ember jegyzi meg egyáltalán az ott elhangzottakat? És mennyi ideig emlékeznek rá?
3., Tényleg olyan dolgokon agyaltok néha, amin felesleges. Tegnap volt az Index blogon egy írás, témája 25 dolog, amit kinyírt az internet. Ott van a rádiózás is, melyben KSH adatokat közölnek. Akár tetszik, akár nem, az emberek nagy többségét nem érdekli a duma, és a rádiót zajnak használja. Az, hogy itt olyan szakemberek és a rádiózás irán elkötelezett fórumozók vannak, akik napról napra mély elemzést készítenek minden kiejtett szóról és persze sokaknak meg van a véleménye, ami jó magyar módjára leginkább a sz*rozásban merül ki, tűnik inkább kis levezetésnek, mintsem a valós tényekre alapozott megállapításoknak.
4., Szerintem menjetek le a környék boltjaiba, vagy ugorjatok ki az utcára egy kis kérdőívvel. Kérdezzétek meg a kintieket, hogy mit tudnak az általuk hallgatott háttérzajról. Még akár meglepő dolgokat is hallhattok.
Nem akartam senkit kiosztani, vagy megbántani és még csak a spanyol viaszt sem akartam feltalálni, de néha úgy tűnik, hogy a Fórum egy nagy közhely puffogtató.
Üdvözlette, egy anonim rádió hallgató