RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#56952  Szerző: djlacee

Visszahívják Winklert meg Bazsót
 #56949  Szerző: Gabeedj

Hát elég lassan..3év még sok idő nem?
 #56948  Szerző: Pasa

Na és mi lesz Borocskor után? Merthogy lassan eltűnnek majd a süllyesztőben. Reggeli műsor nélkül végleg borul a Neo.
 #56945  Szerző: Gabeedj

Meg kellene próbálni más utat ,de ne azt,hogy még több Sláger zenét játszani és ezt úgy kínálni ,mint a Sláger rádióban .Túl kellene lépni a reggeli műsorok istenítésén és napjába 100/ beadni,milyen nagy dumája volt a Bumeráng császárainak..Lali király audenciáját nyugdíjba kellene vonultatni,mert vasárnap este 6 után,a kívánságmaraton hétvége után élvezhetetlen a rádiózás.Vagy Jáksó agyon játszott baromságait kell hallgatni ,felvételről vagy ezt az unalmas embert.Kicsit tovább kellene lépni és kicsit másképpen kellene gondolkozni. Hiába koptatjuk a szánk vagy kezünk Neo egyre szarabb lesz...... :vomit:
 #56923  Szerző: Cicoo

Elég lett volna csak, ha használják a fülüket meg a kreativitásukat, és nem tartanának itt.
 #56896  Szerző: PooLee

Kövezzetek meg, de én a slágerrádiót hibáztatom ezért a jelenlegi helyzetért is, merthogy: ha nem lett volna a slágerrádió (vagy nem olyan hulladék, mint volt), akkor most a Neo és a Juventus sem ott tartana, ahol. Ha pedig egy normális, európai színvonalú kereskedelmi rádiót csináltak volna, és azt próbálnák majmolni az "utódok", akkor az nem lenne ilyen szánalomra méltó! Mert ismerjük el, hogy sokban felelőssé tehető a slágerrádió azért, amiért divat lett szálljelkismadarat hallgatni unos-untalan, amiért divat lett Fiestát és társait újra elővenni a normális magyar előadók helyett, és amiért elterjedt a nyálas, semmitmondó műsorvezetési stílus. Nagyon nagy károkat okoztak a magyar rádiózás világában, a magyar emberek ízlése is azért tart ott, ahol. És csakis ezért olyan a Neo, amilyen, mert ha az embereket nem nevelték volna rá erre a katyvaszra, most nem hinnék azt, hogy ez az az út, ami pénzt hozhat a konyhára.
 #56880  Szerző: Pasa

Asszem nem olyan nagy baj ez. :hehe:
 #56876  Szerző: Mipi

Meghalt a NEO összes stream -je.
 #56787  Szerző: Gabeedj

Ma beültem egy presszóba beszélgetni haverommal,Mr2 szólt,nem is volt zavaró és hallgatható volt,aztán Neora tekertek,na az nagyon rossz volt,egyszerűen förtelmes.Mind ez éjfél előtt ,amikor szabadon szólhat a zene.
Ez lenne a nagy újítás?? Azt hittem képesek lesznek leszakadni,erről a vonalról,de tévedtem.Tiszta Sláger,csak szarabb.Ha Sláger Neo közt kellene választani ,a jelen állásban,Slágert választanék.Egyre jobban idegesít,hogy ennyire hülyének nézik az embereket.
 #56714  Szerző: Gyurii91

-Többnyire régi arcok
-Sláger zenék
-Sláger jingle-k, vagy arra emlékeztetők
-Új hangok, majd ugyanolyan, mint volt Slágeresek
-Bumeráng

ÉS!

Kész a Sláger, NEO FM névbe ágyazva. :vomit:
  • 1
  • 365
  • 366
  • 367