RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#122997  Szerző: kukac

adam1400 írta:Tessék Krisz ha olyan rendesek a Music FM-esek akkor miért van az hogy mostmár úgy néz ki elküldték Mogácsot is és így nincs Call Up Comedy ja és Janklovics Péterről ne is beszéljünk sőt Kormos Anett is dolgozott volna de el se kezdte. Már így is a vicc is megszűnt.
egy kereskedelmi rádió nem ellensége a saját pénzének, így a leginkább azzal van tisztában, hogy a hallgatóinak legnagyobb része mit vár el tőle. innentől kezdve ha nem tetszik neked ami ott történik, egyértelmű az ok, az említett rádió műsora nem neked készül. mire fel ez az agónia, miért nem tudod ezt elfogadni?
 #122995  Szerző: adam1400

Tessék Krisz ha olyan rendesek a Music FM-esek akkor miért van az hogy mostmár úgy néz ki elküldték Mogácsot is és így nincs Call Up Comedy ja és Janklovics Péterről ne is beszéljünk sőt Kormos Anett is dolgozott volna de el se kezdte. Már így is a vicc is megszűnt.
 #122972  Szerző: krisz83

adam1400 írta:Miért megszüntették a music dr mixet? Amúgy lehet rendes a music fm az árvíz és a hóhelyzet miatt,de azt akkor se felejtjük el amit levi,steve,fitti és péterrel tettek.
A napi egy hozzászólásodat (ami szerintem pont eggyel több mint kellene) erre kár volt elvesztegetni.
A Steve esetét nem írom le 101. alkalommal, ahogy Fittiét sem.
De egyébként osztom a véleményed. Az amit tett a rádió a katasztrófa helyzetekben, eltörpül amellett, hogy ezek az embereket gonosz, galád módon utcára kerültek....
:-D
 #122969  Szerző: samsung

adam1400 írta: akkor se felejtjük el amit levi,steve,fitti és péterrel tettek.
hát engem kurvára nem érdekel :lol: ugyan úgy hallgatom ...Roadshow se így se úgy se jó mert nagyon sok duma van... max 2 óráig elviselném de ez a 3 túl sok...Steve nem hiányzik..Igazábol Harsányi Leventét megtartottam volna és nem hoztam volna ide Dani-t.... És akkor Istenes Bencével,Petrával egész kis jó műsor lenne reggel... Néha már inkább őket hallgatom mint Balázsékat...Ha Levente lenne oda se kapcsolnék a ClassFM-re...
 #122968  Szerző: adam1400

Miért megszüntették a music dr mixet? Amúgy lehet rendes a music fm az árvíz és a hóhelyzet miatt,de azt akkor se felejtjük el amit levi,steve,fitti és péterrel tettek.
 #122967  Szerző: bertokattila

noartist írta:Legnagyobb hiba a RoadShow,és az Önindító tönkretétele volt.
A számból vetted ki a szót.
 #122966  Szerző: noartist

Legnagyobb hiba a RoadShow,és az Önindító tönkretétele volt.
 #122965  Szerző: Dani

"Amúgy elismerés, dicséret ellenére is, zeneileg szerintem sokszor hallgathatatlan."

Az szerintem is hiba volt, hogy jó hamar beszüntették a Music doctor mixet, pedig az egy jó kezdeményezés volt...
 #122958  Szerző: mxgiorgio

Azt se feledjük országos viszonylatban nagyon nincs is mást hallgatni.... igy könnyű verni a mellet... :punch:
 #122955  Szerző: krisz83

A politikai részre nem tudok és nem is akarok reflektálni. Mindenki úgyis azt gondol, amit akar.
A többi véleményhez:
Akkor fussunk neki újra. Sok kis helyi rádió nyújtott olyan, vagy nagyobb segítséget mint a Music FM.
Viszont a Music FM jóval nagyobb lefedettségű.
Plusz az árvíz idején nyújtott segítségünket is ide vehetjük.
Sok jo film van, mégis csak egy pár kap Oscart.
  • 1
  • 365
  • 366
  • 367
  • 368
  • 369
  • 565