RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#18255  Szerző: Pasa

LuciFerko írta:szívesen látnék egy grafikont, hogy ilyenkor högy csökken a 88.1 hallgatottsága :D
Na szerinted HÖGY? :twisted:
 #18245  Szerző: LuciFerko

szívesen látnék egy grafikont, hogy ilyenkor högy csökken a 88.1 hallgatottsága :D
 #18239  Szerző: mlaszlo

Ez a Timo egyre rosszabb, azt még ki lehetne bírni, hogy bulvár híreket olvas, de az már sokszor elviselhetetlen, hogy mindenhez fűz valamilyen negatív kritikát, mintha Ő tökéletes lenne...
 #18205  Szerző: RXon

Nekem némely müsorvezetövel csak apròcska gondjaim vannak.Ezek olyan jelentéktelen dolgok,amiknek semmi köze a ràdiòzàshoz,mint pl.: nem tud beszélni,fogalmazni,nem tudja idegennyelvü elöadòk nevét,szàmcìmét kiejteni,vagy a hangja idegesìtö.De mondom,még az a szerencse,hogy ezek egy ràdiòban nem szàmìtanak.
 #18200  Szerző: SzD

Meg régebben Ő vezette a reggeli műsort valami csajjal. Legalábbis abban a rövid időben, amíg azt a szerencsétlenkedést hallgatni tudtam...
 #18197  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:Ez is műsorvezető lesz?

:D
Ő a hírolvasó hétköznap, ha jól tudom már a rádió indulása óta
Ja jól van én ilyenekre nem figyelek. Roxy-ra ébredek minden nap és ott se tudom, ki olvassa a híreket reggel. De jó tudni, hogy talált melót FIX.TV után.
 #18196  Szerző: SzD

Ezen az "ármifá burre" történeten nem tudom, mi olyan vicces. De látom, Nektek nagyon tetszett ez a kis szösszenet. :)
Így még én sem hallottam soha, de azért annyira nem nevetséges :roll:
 #18194  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Ez is műsorvezető lesz?

:D
Ő a hírolvasó hétköznap, ha jól tudom már a rádió indulása óta
 #18193  Szerző: Mauro

Mi faszom van?
 #18190  Szerző: djlacee

:hit: :hit: :hit:
  • 1
  • 366
  • 367