RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#122519  Szerző: kukac

asr27 írta:
noartist írta: elárulom,hogy 5.1-es hangrendszerem van.
Ha azt akarom,hogy hibátlan minőségű zene szóljon belőle,nyilván nem rádiót nyomok be,hanem előveszem az iTunes-ból vásárolt zenéimet.
ON
Azért az sem mindegy, hogy 10ezer forintos 5.1-ed van, vagy egy Logitech Z5500-as.
A 10ezresen jóval kevésbé veszed észre a stream (és a zenék) minőségét, mint egy minőségi 5.1-en!
A MusicFM streamja valóban nem ad rendesen basszust.
na jó, én itt feladtam...
 #122497  Szerző: asr27

noartist írta: elárulom,hogy 5.1-es hangrendszerem van.
Ha azt akarom,hogy hibátlan minőségű zene szóljon belőle,nyilván nem rádiót nyomok be,hanem előveszem az iTunes-ból vásárolt zenéimet.
ON
Azért az sem mindegy, hogy 10ezer forintos 5.1-ed van, vagy egy Logitech Z5500-as.
A 10ezresen jóval kevésbé veszed észre a stream (és a zenék) minőségét, mint egy minőségi 5.1-en!
A MusicFM streamja valóban nem ad rendesen basszust.
 #122492  Szerző: samsung

noartist írta:A helyesírásod tragikomédia,és elárulom,hogy 5.1-es hangrendszerem van.
ON
mert elírtam kb 2 szót este hulla fáradtan ?:lol: ez is csak az hogy mibe tudj belekötni .Egyébként hiába van 5.1-es hangrendszered ha stereoban van bekötve vagy ha ez valami noname márka.Mert abba te ezt nem fogod észrevenni.És oké hogy sokkal jobb a minősége.. De én a Stream hangázást mondtam nem a minőségét.
És tudom hogy nem lehet összehasonlítani.Csak ezt így nem tudom jobban elmagyarázni és hátha jobban átjön amit szeretnék mondani !
 #122488  Szerző: kukac

@noartist: "Ha azt akarom,hogy hibátlan minőségű zene szóljon belőle,nyilván nem rádiót nyomok be,hanem előveszem az iTunes-ból vásárolt zenéimet."
- atyavilag, ne kezdd már te is!
 #122487  Szerző: kukac

@Samsung: "nem azt mondtam hogy az csak olyan mintha az lenne...
a kettő nem ugyan az.."
- olyannyira nem, hogy össze sem lehet hasonlítani a hangminőséget mint fogalmat a hangrendszer szabvánnyal, mert két egymáshoz nem viszonyítható dolog. Lehet itt áradozni egy kb. átlagosan közepes hangminőséget produkáló, durván tömörített hangforrás minőségéről, csak közben azért érdemes némi önmérsékletet tartani!
 #122482  Szerző: noartist

A helyesírásod tragikomédia,és elárulom,hogy 5.1-es hangrendszerem van.
ON
 #122481  Szerző: samsung

kukac írta:Ja, 5.1... beszélsz itt zöldségeket...
nem azt mondtam hogy az :) csak olyan mintha az lenne... a kettő nem ugyan az..
 #122480  Szerző: kukac

Ja, 5.1... beszélsz itt zöldségeket...
  • 1
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • 371
  • 565