RADIOSITE Fórum

• Hír.FM

#186189  Szerző: lizakl

lizakl írta: 2020.01.10. 10:42 Nem tudom, hogy Győrben hol megy, de a megadott 88,1 MHz-en Győr északkeleti részén(Bácsa) egy osztrák zenecsatorna fogható! De, emlékszem, hogy régebben a Lánchíd rádió idejében sem volt szerencsés ez a frekvencia! Van egy csomó más frekvencia, ami üres, mert soha nem sön rajta semmi, nem lehetne a nemzetközi frekvencia szervezettel felülvizsgáltatni ezt a szerencsétle frekvenciakiosztást?
Ja, még egy a Lánchíd Rádió idejében a hangfrekvenciás jel a megbízhatatlan Interneten át jött, olyan is volt a minősége, akadozott, brekegett, percekre eltűnt a hang stb.... remélem, hogy most már egy megbízható bérelt vonalon jön a jel!?(Bár én nem tudom fogni)
 #186188  Szerző: lizakl

Nem tudom, hogy Győrben hol megy, de a megadott 88,1 MHz-en Győr északkeleti részén(Bácsa) egy osztrák zenecsatorna fogható! De, emlékszem, hogy régebben a Lánchíd rádió idejében sem volt szerencsés ez a frekvencia! Van egy csomó más frekvencia, ami üres, mert soha nem sön rajta semmi, nem lehetne a nemzetközi frekvencia szervezettel felülvizsgáltatni ezt a szerencsétle frekvenciakiosztást?
 #185722  Szerző: Attis

A kaposvári frekin vannak gondok. Pattog, recseg rendesen.
És néha, meglepő, de jó műsor megy rajta. Néma csend. :P
 #185416  Szerző: LuciFerko

Balatonfüred is ON AIR
 #185327  Szerző: LuciFerko

Megy a győri 88.1 is.
 #185266  Szerző: Glenn

Ma reggel már ment a műsor rajta.
 #185263  Szerző: zsofi75

Sziasztok! Igen csendet ad ,de amikor írtam a bejegyzést ment is vmi szöveg,gondolom kicsit tesztelték,.Nem tudom mikor lesz rajta csend helyett rendszeres adás is.
 #185249  Szerző: Glenn

zsofi75 írta: 2019.09.29. 18:08 Dunaújváros 99.1 mióta szól,mert reggel megfogtam?
Tényleg. Itt van szinte zajmentesen.
PS: KARC FM
PTY: --
RT: --
CT: --
PI: B31B
TP: on
Csak éppen csendet ad... :shock:
 #185235  Szerző: zsofi75

Dunaújváros 99.1 mióta szól,mert reggel megfogtam?
 #182175  Szerző: bandika

Szigetvéron megszűnt az adó?Egy jó ideje már nem szól
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 56