RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#90174  Szerző: Permi

Februártól FEM3 és PRO4 az alapcsomagban! :D
 #88526  Szerző: djlacee

Megjelent a STORY5 a Movies24 helyén
 #87505  Szerző: djlacee

Attis írta:Új csatorna: PAX.
Valóban, de nálam akadozik
 #87504  Szerző: Attis

Új csatorna: PAX.
 #86303  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Kiváncsi vagyok, lesz-e közösségi csatorna, na meg upc directen is
Félek tőle, hogy ha lesz, akkor az valaminek a rovására, mivel a közösségi csatornák fizetősek. A Diginek műholdon nehézkes is lenne megoldani, mivel nem nagyon van szabad kapacitása.
Nekem egyébként nem egészen tiszta ez az egész, meddig kell ilyet a kínálatba felvenni, mely csomagba kell elhelyezni, illetve pl. Mindig TV-n hogy lehet megoldani, hiszen ott egy darab csatornának nincs hely. Az előfizetők meg gondolom nem örülnének, ha most 3 csatornát lecserélnének az Ozone Network-re, Pax TV-re és a d1 TV-re. És mi van akkor ha a szolgáltató nem tud megállapodni a csatornával, el kell fogadnia bármilyen árat kérnek, mert nincs más választás?
 #86302  Szerző: djlacee

Kiváncsi vagyok, lesz-e közösségi csatorna, na meg upc directen is
 #86301  Szerző: mlaszlo

Három csatornával bővült a DIGI műholdas kínálata

Három új tematikus tévécsatornával bővült a DIGI műholdas kínálata! A távközlési vállalat műholdas televízió szolgáltatása a The Fishing and Hunting, a Prizma Tv és a Reflektor Tv csatornákkal gazdagodott, melyeket az előfizetők egy ideje már elérhetnek, de hivatalosan csak most kerültek a kínálatba.
 #85912  Szerző: Attis

djlacee írta:Lett EPG a Music Channelen
Már jó ideje... :yeah:
Ami viszont rossz: az új ÁSZF szerint kikerül a CNN. :(
 #85879  Szerző: djlacee

Lett EPG a Music Channelen
 #84205  Szerző: mszilárd

Valami gáz lehet. Délután óta nincs többek közt M1, M2, nem hallgathatóak a rádiók. Elvileg az AXN és egy másik csatorna másik helyre került, gondoltam hátha összefüggésben lehet... futtattam egy gyors keresést, és mostanra már meg sem találja az említett csatornákat.

szerk. 19:50
mostanra helyreállt, folyamatos frissítgetés, keresés után újra működik az összes csatorna. nem tudom mi lehetett a gond, miért tűntek el ezek egy időre teljesen... mindenesetre nem egyedi hibáról van szó, mert beszéltem nemrég egy ismerősömmel, és mondta, hogy bizonyos csatornák nála is elérhetetlenek voltak egész délután.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 88