RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#62923  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Ezek a mindenkor érvényes ÁSZF szerinti listaárak (1 éves hűséggel).

Nekem most pl. 6M/1M-s netem van + az összes analóg és összes digitális csatorna (az HBOMaxPak és HD csomag kivételével, ~125csatorna) + telefon és valahogy 9200Ft körül van a havidíj. Ebből a net kb. 3000Ft körül lehet. Ez pl. ilyen akciós Triple-Play csomag.
Ezeket az akciós árakat meg lehet valahol találni? Mert a honlapon ezek szerint csak a listaárak vannak fenn.
Az viszont elég negatív lépés a részükről, hogy a helyi ügyfélszolgálati irodát rögtön be is zárják és a kb. 40 km-re lévő Szigethalmi irodához lehet csak személyesen fordulni :mellow:
 #62913  Szerző: tomee87

csokie írta:Komlón a DIGIKÁBEL 3in1 csomag: 3000 FT!!!!
Valószínűleg már nem sokáig.
Khmmmm
Nem akarok semmit sem mondani, amíg nem biztos, de a szakmai, Digis és kábeles körökben elég érdekes "pletykák" járnak mostanság a Digi és a DigiKábel további sorsáról Magyarországon.

Amiben lehet van is igazság, mert épp tegnap mentem el a miskolci Régiposta utcai DIGI ügyfélszolgálat előtt és kipakolva az egész, reklámtáblák levéve, az ablakon meg egy nagy "KIADÓ üzlethelyiség" felirat volt.
 #62902  Szerző: csokie

Komlón a DIGIKÁBEL 3in1 csomag: 3000 FT!!!!
 #62891  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:A PR-nél vannak akciók az internet csomagokra? Ugyanis a weboldalukon található árak nem mondhatóak éppen alacsonynak:
http://pr.hu/index.php?m=internet&alold=arak
Pl. PR-trió 3072/512 7300.-Ft/hó ?! :shock:
Ezek a mindenkor érvényes ÁSZF szerinti listaárak (1 éves hűséggel).

Nekem most pl. 6M/1M-s netem van + az összes analóg és összes digitális csatorna (az HBOMaxPak és HD csomag kivételével, ~125csatorna) + telefon és valahogy 9200Ft körül van a havidíj. Ebből a net kb. 3000Ft körül lehet. Ez pl. ilyen akciós Triple-Play csomag.
 #62800  Szerző: Gyurii91

SzD írta:Elég szomorú, hogy a különféle szolgáltatók ilyen pofátlanul kihasználják a monopolhelyzetüket.
T-home.

Bár a mostani árak tűrhetőek... :blush:
 #62788  Szerző: SzD

Elég szomorú, hogy a különféle szolgáltatók ilyen pofátlanul kihasználják a monopolhelyzetüket.
 #62783  Szerző: mlaszlo

SzD írta:Nálunk Invitel, ADSL, 1 megás, 6500 Ft. Úgy, hogy 1.000 forint kedvezmény van, mert épp olyan időszakban vettük még igénybe, amikor valamiért egy ezrest elengedtek, és azóta is tart.
Vicc ez az ár-érték arány.

Ja... és azért, mert csak ez van.
Nálunk 2005-2006 környékén az 512-es net 3 Gb korláttal volt 6500.-Ft, de azóta szerencsére jelentősen csökkentek az árak.
 #62781  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:
mlaszlo írta:
LuciFerko írta:és ez?
http://enyingtv.hu/indexkep.jpg

11 megás wifi rendszer :punch:
Ezek sem alacsony árak. Van aki erre előfizet? Az ADSL nem kedvezőbb?
hát kevesen :D meg instabil az egész....
Akkor meglepő, hogy egyáltalán van előfizetőjük, főleg ha van alternatíva.
 #62767  Szerző: SzD

Nálunk Invitel, ADSL, 1 megás, 6500 Ft. Úgy, hogy 1.000 forint kedvezmény van, mert épp olyan időszakban vettük még igénybe, amikor valamiért egy ezrest elengedtek, és azóta is tart.
Vicc ez az ár-érték arány.

Ja... és azért, mert csak ez van.
 #62759  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:
LuciFerko írta:és ez?
http://enyingtv.hu/indexkep.jpg

11 megás wifi rendszer :punch:
Ezek sem alacsony árak. Van aki erre előfizet? Az ADSL nem kedvezőbb?
hát kevesen :D meg instabil az egész....
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 129