RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#194045  Szerző: p0tyi

Lehet lassan csinálni a Budapest 103.9-nek topikot: Rock Nation Rádió
 #194026  Szerző: Glenn

Ráérünk De Nem Hozzuk Létre Mert Nem Ez Lesz Az Induló Rádió Neve
:x
 #194025  Szerző: tvarculat95

Ha Valaki Ráér Akkor A körzeti Rádiók topikba Hozza létre A LBK Médiaszolgáltató 2020 Kft Topikot mivel hamarosan indul a 103.9en Az Új Rock Rádió
 #193995  Szerző: tvarculat95

Szerintem Hamarosan Indul az Új Rock Rádió Mi Lesz A neve A Budapest 103,9 MHz körzeti vételkörzetű rádiós
médiaszolgáltatási lehetőség kereskedelmi jellegű használatára
2021. május 21-én közzétett pályázati felhívással megindított
pályázati eljárásban nyertes LBK Médiaszolgáltató 2020 Kft.
vonatkozásában megindított hatósági szerződéskötési eljárás
lezárása
:yes:
 #193972  Szerző: p0tyi

Elméletem szerint ahogy eddig sem, úgy most sem piaci, hanem politikai szempontok alapján cselekedett az NMHH.

A feladat, amit kaptak:
- minden regionális frekvenciát "kiszórni" valamelyik oligarchának
- ezzel elvéve a lehetőséget egy új kormány esetén attól, hogy pályázat útján frekihez juttasson bárkit és esetleg versenyhelyzetet teremtsen, csak a DAB+ bevezetése meg a netrádiózás marad neki, vagy a felvásárlás, ami izgalmas művelet lesz majd
- mindezt úgy, hogy ne zavarja semmi a Rádió1 és a Retro vizeit, de azért fel tudjon mutatni egy kevéske hallgatószámot.

Azt persze senki nem tudja, hogy az új menedzsment mit fog kezdeni ezzel a három új frekivel, ami rock, rnb és sportadó lesz.
 #193967  Szerző: tomee

Továbbra is kérdéses számomra: kell egyáltalán rnb/rap zenét játszó rádió a fővárosba? Mert ez a műfaj vegyítve pop és dance zenével (régi R1) kipróbálva működött, de messze nem gondolom, hogy akkora közönsége lenne itthon, mint pl. egy rock zenei rádiónak, ami egyébként szintén eléggé nyőgvenyelős próbálkozásnak bizonyult, még ha azt is számításba vesszük, hogy lehetett volna jobban csinálni. A dance rádiós próbálkozásokról nem is beszélve.

A Besten némi bővítéssel minden bizonnyal elférnének ezek a zenék, meg már amúgy is kacsintgatnak az ilyen stílusok felé.

Ugyanakkor mostanra már az is kiderült, hogy még végtelen lóvéval megtámogatva sem 100% az, hogy sikerre lehet vinni egy rádiót. Legalábbis a Retro meg a R1, pláne a Best elmúlt pár éves vergődése ezt bizonyítja.
 #193966  Szerző: tvarculat95

Én Ezeket Tudnám Elképzelni
96.4 Juventus
96.4 Rock FM
96.4 Sztár FM
96.4 NEO FM
96.4 Danubius Rádió
96.4 Roxy
 #193965  Szerző: p0tyi

Mindenki nyugodjon le a picsába. Elírás.
 #193963  Szerző: tvarculat95

mbalazs írta: 2021.09.25. 11:08 Na menjenek már... Nem arról volt szó, hogy rap/rnb rádió lesz? Vicc...

https://nmhh.hu/cikk/223296/Budapest_96 ... _vetelerol
A Budapest 96,4 MHz rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázója
Pályázó neve Pályázó székhelye
Katolikus Rádió Zrt. 1062 Budapest, Délibáb u. 15-17. itt szerintem hiba csúszott mivel az a Győri 96.4 lehetett lehet hogy összekeverték szerintem
A Médiatanács az Mttv. 58. § (1) bekezdése és a Pályázati Felhívás 1.10.8.1 pontja alapján 948/2021. (IX. 21.) számú döntésével pályázati nyilvántartásba vette a Pályázati Felhívásra pályázati ajánlatot benyújtó LBK Base Kft. pályázót.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 200