RADIOSITE Fórum

• Vital FM - Debrecen - 102.4 MHz

#50280  Szerző: Pihe

Azon a bizonyos "W" közösségi oldalon kaptam ezt az üzit a rádiótól .

"Köszönjük hogy ránk hangoltatok, benünket hallgatattok a Jazz FM hamarosan befejezi a sugárzást."
 #47856  Szerző: csokie

És valóban ezek fordulnak elő döntő többségében. (Tisztelet a Kivételnek)
 #47832  Szerző: drkotasz

Van úgy, hogy elképzeli az ember, hogy ha van egy stúdió és egy frekvencia, akkor automatikusan dőlni fog a lé, mert rádiózni a hülye is tud, de a többi rádió az annyira hülye, hogy ott még azt se tudnak, teljesen egyértelmű tehát, hogy nyereséges lesz a bolt, lesz annyi hallgatója, hogy jönnek hozzá hirdetők. Sok fiatal szeretne műsorvezető lenni, evidens tehát, hogy közülük kerülnek ki azok, akik nem ijednek meg a kemény munkától és élnek a lehetőséggel, hogy ha ügyesek és kitartóak, akkor majd kapnak pénzt is a munkájukért. Aztán nem jön be a bolt, mert

a.) Lusták az embereim, nem fogják fel, hogy ha keményen és kitartóan megvalósítják, amit én elképzeltem, jövőre már fizetésük is lehet, nem milliók, de tisztességes, akár egy tízessel is több, mint a minimálbér (Petike, te ne mondd azt, hogy ahogy én mondom, hogy csinálni kell, az szar, mert én nagyon jól tudom, hogy hogyan kell csinálni, engem nem érdekel, hogy tíz éve rádiózol, te csak lusta vagy dolgozni és a saját érdekeidet helyezed előtérbe, és ha nem tetszik, fel lehet állni, mert demoralizálod a többieket)

b.) Mocskos NHH, aláírtam a szerződést az ötezer fős ellátottságra, mert nem volt más lehetőségem, de az egy vicc, hogy a háromszázezres várost nem tudom vele besugározni, el vagyok lehetetlenítve

c.) Mucsai parasztok laknak itt, megcsináltam nekik a tutit, gyöngyöt szórtam a disznók elé, és továbbra se átallják a (jelentős összeg befektetésével létrehozott, piackutatások alapján fizetett alkalmazottakkal működtetett) sok buta dilettáns szar rádiót hallgatni az enyém helyett

Nade nem baj, mert van más célcsoport, akiknek igenis kell rádió, azt kell adni, amit ők szeretnek, és akkor majd ide fog jönni az, aki nekik akar hirdetni. Az, hogy a rádió nagy részének köze nincs a célcsoporthoz, természetesen sima gáncsoskodás, mert a macskáról is tudjuk, hogy szereti a Whiskast, úgyhogy azt adunk neki és sose kóborol el tőlünk.

Elég szomorú, hogy aztán a nagy szakértelemmel működtetett, óriási fejlesztések előtt álló rádióra nem kíváncsi a hálátlan közönség, a sok idióta miatt egy csomó időt meg pénzt vesztegettem el :)
 #47829  Szerző: LuciFerko

DjMash írta:Szerintem megszűnt, jogutód nélkül. :D Legalább is MSN -en azt láttam kiírva, hogy:" Jazz Fm over.."
Bár már érdekel, hogy végül is kié volt? Andrew5 ír igazat, vagy benfentes. Én Andrew5 idején dolgoztam ott, majd tavaly júliustól offolt. :punch: Utána már Hajdu István volt az állítólagos üzemeltető, majd most Andrew5 írja, hogy vége. Közben képbe került a "JAM Rádió" terve, melyet most a Rádió Max bűvöl. A teljes kép kedvéért még van Balmaz rádió is. :yes:
A brazil szappanopera íróknak lenne kitől tanulniuk! :yeah: Egyébként valaki aki végig ott volt írja már meg mi volt ott! Komolyan érdekel a dolog! Köszönöm!
egy kicsit más formában folytatása következik ;)
 #47827  Szerző: DjMash

Szerintem megszűnt, jogutód nélkül. :D Legalább is MSN -en azt láttam kiírva, hogy:" Jazz Fm over.."
Bár már érdekel, hogy végül is kié volt? Andrew5 ír igazat, vagy benfentes. Én Andrew5 idején dolgoztam ott, majd tavaly júliustól offolt. :punch: Utána már Hajdu István volt az állítólagos üzemeltető, majd most Andrew5 írja, hogy vége. Közben képbe került a "JAM Rádió" terve, melyet most a Rádió Max bűvöl. A teljes kép kedvéért még van Balmaz rádió is. :yes:
A brazil szappanopera íróknak lenne kitől tanulniuk! :yeah: Egyébként valaki aki végig ott volt írja már meg mi volt ott! Komolyan érdekel a dolog! Köszönöm!
 #47742  Szerző: donder

Szokásszerint nem szól az adó... Most akkor nem szól hétvégén vagy túlvezérelt az adó??

Mellesleg a helyi adóba a Nagybányai 102.5 RRAct. szépen belever... :shock: (Off...)
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 59