Van úgy, hogy elképzeli az ember, hogy ha van egy stúdió és egy frekvencia, akkor automatikusan dőlni fog a lé, mert rádiózni a hülye is tud, de a többi rádió az annyira hülye, hogy ott még azt se tudnak, teljesen egyértelmű tehát, hogy nyereséges lesz a bolt, lesz annyi hallgatója, hogy jönnek hozzá hirdetők. Sok fiatal szeretne
műsorvezető lenni, evidens tehát, hogy közülük kerülnek ki azok, akik
nem ijednek meg a kemény munkától és
élnek a lehetőséggel, hogy ha
ügyesek és kitartóak, akkor
majd kapnak pénzt is a munkájukért. Aztán nem jön be a bolt, mert
a.)
Lusták az embereim, nem fogják fel, hogy ha keményen és kitartóan megvalósítják, amit én elképzeltem, jövőre már fizetésük is lehet, nem milliók, de tisztességes, akár egy tízessel is több, mint a minimálbér (
Petike, te ne mondd azt, hogy ahogy én mondom, hogy csinálni kell, az szar, mert én nagyon jól tudom, hogy hogyan kell csinálni, engem nem érdekel, hogy tíz éve rádiózol, te csak lusta vagy dolgozni és a saját érdekeidet helyezed előtérbe, és ha nem tetszik, fel lehet állni, mert demoralizálod a többieket)
b.)
Mocskos NHH, aláírtam a szerződést az ötezer fős ellátottságra, mert nem volt más lehetőségem, de az egy vicc, hogy a háromszázezres várost nem tudom vele besugározni, el vagyok lehetetlenítve
c.)
Mucsai parasztok laknak itt, megcsináltam nekik a tutit, gyöngyöt szórtam a disznók elé, és továbbra se átallják a (jelentős összeg befektetésével létrehozott, piackutatások alapján fizetett alkalmazottakkal működtetett)
sok buta dilettáns szar rádiót hallgatni az enyém helyett
Nade nem baj, mert van más
célcsoport, akiknek
igenis kell rádió,
azt kell adni, amit ők szeretnek, és akkor majd ide fog jönni az, aki nekik akar hirdetni. Az, hogy a rádió nagy részének köze nincs a
célcsoporthoz, természetesen sima gáncsoskodás, mert a macskáról is tudjuk, hogy szereti a Whiskast, úgyhogy azt adunk neki és sose kóborol el tőlünk.
Elég szomorú, hogy aztán a
nagy szakértelemmel működtetett,
óriási fejlesztések előtt álló rádióra nem kíváncsi a hálátlan közönség,
a sok idióta miatt egy csomó időt meg pénzt vesztegettem el