RADIOSITE Fórum

• Magyar Katolikus Rádió

#80978  Szerző: bgnrlszl

Hamarosan hallható lesz a Magyar Katolikus Rádió Szombathelyen

Székesfehérvár után Szombathelyen is hallható lesz a Magyar Katolikus Rádió adása, amely helyi jellegzetességekkel is bővül. A rádiót 2011. szeptember 1-jétől az FM 107.4 MHz-en hallgathatják az érdeklődők.
A Magyar Katolikus Rádió – amely az alapító Magyar Katolikus Püspöki Konferencia támogatásával 2004 óta sugározza műsorait – hitvallásának tekinti, hogy mértékadó és mértéktartó legyen, örök értékek közvetítésével adja tovább az örömhírt.
A magazinműsorokon, a szórakoztató és zenés programokon át az irodalmi adaptációkig és az aktuális, országos és helyi hírekig valamennyi rádiós műfaj megtalálható kínálatában.

Forrás: Martinus.hu
 #79097  Szerző: fecokam7

LuciFerko írta:Most is :D Ahogy észrevettem a Fehérvárin teljesen helyi műsor megy, csak a :30-as hírekre kapcsolódnak össze.
Ha ezt beadod a böngésződnek: http://katolikusradio.hu/, akkor láthatsz egy választólinket a pesti, ill. a fehérvári menetrend között. Ott is látszik, hogy mi a különbség.
 #79094  Szerző: LuciFerko

Most is :D Ahogy észrevettem a Fehérvárin teljesen helyi műsor megy, csak a :30-as hírekre kapcsolódnak össze.
 #79077  Szerző: LuciFerko

Most is más műsor megy a fehérvárin.
 #78826  Szerző: LuciFerko

a 96.1 amúgy Enyingen járva harcol a füredi Lánchíddal, egyiket sem lehet kocsiba hallgatni menet közben.
 #78824  Szerző: LuciFerko

Teljesen korrekt helyi hírmagazin megy a fehérvári adón.
 #78817  Szerző: fecokam7

olvaso1 írta:Ugyan az szól a székesfehérvári frekvencián, mint a budapestin ? Nánlam jelenleg eltér, de nem tudom beazonosítani pontosan hogy ténylegesen az MKR-t hallom.
Van pár órányi helyi adás...
RADIOSITE.HU írta:A helyi szerkesztőségek napi 6 órányi önálló műsort készítenek, ugyanakkor megőrzik a rádió által eddig is képviselt katolikus arculatot, a keresztény értékközvetítést a közéleti és vallási műsorokban.
 #78794  Szerző: szemilan

Ugyan az szól a székesfehérvári frekvencián, mint a budapestin ? Nánlam jelenleg eltér, de nem tudom beazonosítani pontosan hogy ténylegesen az MKR-t hallom.
 #78679  Szerző: PooLee

Mivel most a saját házuk táját éri érdeksérelem úgymond (akárhogy is nézzük), talán jó leckeként szolgál, hogy nem hasraütésszerűen kellene kiosztani a frekvenciákat...
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 72