RADIOSITE Fórum

• Mária Rádió

#89629  Szerző: Glenn

Második hete nem sugároz a 88,7-en Pilisvörösváron. Ezek szerint valóban kalóz volt. :o
 #88218  Szerző: FLaci81

Nekem Szombathelyen sikerült befogni a Tesco parkolójában autóból a 90.8-at igaz már össze vissza sistergett, de akkor is befogtam...
A 92.5-öt még nem néztem meg, meddig lehet fogni...

Elképzelhető, hogy visszább veszik a power-t, (vagy már visszább is vették ki tudja) ha beindul a Sárvári adójuk is.
Az biztos, hogy amikor én teszteltem a 90.8 vételkörzetét, akkor durva erővel nyomták!
 #88212  Szerző: djlacee

Nekem úgy tűnt, hogy a pápai adó az AFN-hez képest elég kellemes lefedettsége van, és a minősége is egész elfogadható. A celldömölki frekvenciával annyira ér össze, hogy az AF át tud váltan, tehát ahol a celldömölki már jól jön, ott a pápain már nem áll meg a seeker. A celldömölki is jó minőségű, valahol a sitkei emelkedő után nem állt már meg rajta a seeker, úgyhogy (ha a Mária szemszögéből nézzük) elfér az a sárvári frekvencia is.
RDS:
PS: MARIA_R,
PTY: RELIGION (pápán nincs)
RT: MARIA RADIO -településnév-
AF működik
 #87847  Szerző: LuciFerko

Akkor bizony valami NAGYON nagy FAIL van az adónál. :ayfkm:
 #87844  Szerző: csadam

Nekem Pápán a 100.3-on is jött a Mária. Beépített antenna van a telefonomban, és azzal+a töltővel vette...
 #87836  Szerző: LuciFerko

FLaci81 írta:
LuciFerko írta:
FLaci81 írta:A 89.6-on mióta van Mária Rádió?
Ma 11 óra körül keresgéltem és bejött igaz RDS nem volt, de ugyanaz a műsor ment rajta mint a 90.8-on.
Az ajkai 93.2-t még megértem, hogy bejön...
:shock: :shock: :shock: Helyileg hol?
Pápától úgy 3 km-re Pápa-Tapolcafő néztem tegnap, a 92.5 Celldömölkről is simán bejön.
nem a pápai adó fröcsög?
 #87834  Szerző: FLaci81

LuciFerko írta:
Ma 11 óra körül keresgéltem és bejött igaz RDS nem volt, de ugyanaz a műsor ment rajta mint a 90.8-on.
Pápától úgy 3 km-re Pápa-Tapolcafő néztem tegnap, a 92.5 Celldömölkről is simán bejön.
 #87794  Szerző: LuciFerko

#87789  Szerző: FLaci81

A 89.6-on mióta van Mária Rádió?
 #87693  Szerző: Gabeedj

Mária Dübörög Celldömölkön erős széles sávban ,valamikor nem sztereo az adás.Bele hallgattam,de fájt nagyon.Nem tudom miért van az,hogy a 90-évek végén és 2000 évek elején pörgős fiatalos rádiók illetve városi adók voltak előtérben,most meg évek során klub rádiók és Mária rádiók nyerik el a frekvenciákat.Tényleg az lenne a jó,hogy kitenni a Somlóra egy adót és az lefedné az egészet és aki akarja hallgassa ,a többit frekit meg odaadni "lazább" rádióknak .Katolikust volt szerencsém hallgatni valamivel hallgathatóbb.De hát ilyen adónak is lenni kell és a honlapon is olvasható Isten fizesse meg!
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 61