RADIOSITE Fórum

• Gong Rádió

#75365  Szerző: LuciFerko

na majd a 97.7 :D
 #75364  Szerző: Zoey

jimmer írta:vagy időközben hamarabbi időpontra tették a beadási határidőt?! :sealed:
de akkor úgy látszik marad továbbra is az a nagy pocsolya - állóvíz, ami van :gülü: :cry:
Nem tették korábbra, legalábbis a dokumentumban az szerepel, hogy a június 14-éig beadott pályázatok.

Igen, talán Kecskemétre már ráfért volna a változás. Bár nem ott élek, lehet, ők örülnek majd, ha marad a Gong a folytatásban is.
 #75363  Szerző: jimmer

vagy időközben hamarabbi időpontra tették a beadási határidőt?! :sealed:
de akkor úgy látszik marad továbbra is az a nagy pocsolya - állóvíz, ami van :gülü: :cry:
 #75360  Szerző: Zoey

jimmer írta:hmm ez nagyon érdekes. belülről nyilatkozták azt talán két hete hogy öten pályáznak legalább rá..
Engem is meglepett. Elég nagy a vételkörzete, másrészt az is fura, hogy nagy, hálózatos rádiók sem adtak be pályázatot.
 #75359  Szerző: LuciFerko

csak nem volt valami végső döntést elősegítő eszköz? :sealed: :ninja:
 #75357  Szerző: jimmer

hmm ez nagyon érdekes. belülről nyilatkozták azt talán két hete hogy öten pályáznak legalább rá..
 #75089  Szerző: Nightman

Relatív.... Kinek mi a jó.. :sealed:
 #75073  Szerző: Mipi

Most hogy jártam vizsgákra sokszor kocsival mentem Kecskeméter és hallgattam a Gongot és mit ne mondjak egy két szám kivételével egész jó zenéket nyomatnak. Mostanság 1 hónapja kezdtem el hallgatni a rádiót és nagyon bejönnek a zenék.
 #74929  Szerző: lambda

Zoey írta:
fecokam7 írta:
PooLee írta:Volt (vagy talán van?) még egy másik műsorvezető, K. Gyula. Én csakis és kizárólag kívánságműsorban hallottam. DE: ha valaki gagyi zenét kért, lényegében nyíltan lehülyézte, kiröhögte, és csak azt játszotta le, amit ő is szeretett.
Épp mostanság került a kezembe egy könyv, amelyben zöldfülűeket oktatnak minimális szintű rádiós ismeretekre. Abban olvastam, hogy a hallgatót lehülyézni, kritizálni tilos. De ezt enélkül is tudni kéne, könyörgöm...
Mintha Jáksó műsorában nem ez menne... Szomorú :(
Ebben sajnos maximálisan igazad van! A hallgatók hülyének nézése szinte minden "nagyobb" csatornánál állandó jelenség, ebben nálam a Rádió 1 vezet!
Szintén szomorú!
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 52