RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#30147  Szerző: mgabor

de egyébként viccen kívül, lehet egész sor olyan helyi vonatkozású dolog, ami nem hírértékű, de az ott élők képben vannak vele, mert nap mint nap abban élnek, és erre nem nagyon tudnak utalni a megszólalásokban, nem tudják lereagálni.
mondjuk, ha országos rádiót hallgatsz, akkor se kapod meg ezt...
 #30146  Szerző: orrhang

legalabb van egy radio, ami akkor is mukodokepes marad :)
szerintem pedig éppenhogy ma kellene már többről szólnia a helyi rádiózásnak mint egy szakadásmentes közvetítő vonal
mirol??? A hallgato ugysem tudja, honnan beszelnek hozza! Ha meg egy helyi kirendeltseg is van, ez eletbe nem fogja tudni, hogy nem abbol a varosbol szol.
jah, és autista rádiót persze lehet csinálni helyben is, de biztos, hogy egy ilyen sohasem bírhat számottevő jelentőséggel a piacon
egyetertunk! szoval inkabb a jo radio tavolrol,mint a gagyi helybol!
 #30145  Szerző: mgabor

tegyükfel hogy a tornádó épp tarolja le egész Miskolcot, közben a rádió meg vígan játssza, hogy napfény járja át a szívem újra :D
 #30144  Szerző: VidámSrác

jah, és autista rádiót persze lehet csinálni helyben is, de biztos, hogy egy ilyen sohasem bírhat számottevő jelentőséggel a piacon.
 #30143  Szerző: VidámSrác

szerintem pedig éppenhogy ma kellene már többről szólnia a helyi rádiózásnak mint egy szakadásmentes közvetítő vonal, egy bárhonnan beszélő műsorvezető, pár helyi hír és helyi vonatkozású interjú. persze ezek is fontosak, sőt, elengedhetetlenek egy sikerre érdemes rádiónál, de ha csak ennyi van, az nálam kielégíti az "autista rádiózás" fogalmát. aki nem hiszi járjon utána... :shock:
 #30141  Szerző: orrhang

továbbá azt is tartom, hogy nem helyi programajánlatoktól és nem helyi hírektől lesz egy rádió helyi, ehhez sokkal több kell, főleg egy miskolc mérető és agglomerációjú városban.
Hanem mitol? Valyi Zsolttol??? :D LIMBOOOOOT MINDENKINEKKK!!! :lol:

El kene mar felejteni ezt az 1586-os gondolkodasmodot! Melyik miskolci radio szolt masrol eddig? mindegyik csak penzt csinalt,nyilvan,mert kereskedelmi. Ha megvannak a helyi kapcsolatai, akkor total mindegy, hogy egy Miskolcon vagy egy Banan (helyseg Gyor mellett) vegzodo telefonrol hivjak a polgarmester, hogy nyilatkozzon. A helyi infokat tehat elegge jol ossze lehet szedni. Hangsulyozom,ha akarjak! Elmultak mar a kezdeti idok, jo adasvezerlovel, jo studioval, jo emberekkel ki lehet szolgalni egymastol messze levo varosokat is jo musorral ugyanabban az idoben. Ugye a ber,az a koltseg, ami egy radio koltsegvetesenek nagy %-at kiteszi. Igy lehet ezen sporolni es tobb szignalt lehet pl. kesziteni. De inkabb a hirek es programajanlatok legyenek helyiek,mint a musorvezetes - ha mar valasztani kellene!
Tetszenek emlékezni a Gold FM kimaradásaira?
Nem nehez egy szoftverrel figyelni a stream-et es ha nem megy, akkor helyi szinten azonnal elinditani a vesz cd-t.Meg 10 percbe sem tellik. Jo esetben a hallgato csak annyit vesz eszre, hogy egy dal megszakad es egy szignal jon utana.
Sajna a Gold-nak erre nem tellett a figyelmebol.
 #30140  Szerző: molnarb

nyikolaj írta:Most nemrég(reggel)a voice,radio pluszt mondott.Már azt hittem,hogy megváltoztatták a rádio nevét.De(még)nem.
Lehet,csak becsúszott. :)
A reggeli leállás szándékos volt, vagyis nem szándékos, de nem tehettünk mást.... mint mondtam tesztadás van, ez ilyenkor technikai leállásokkal is jár. A szignál oka pedig a tartalékrendszer elindult, de véletlen Pluszos szignállal.... ezeket a gyerekbetegségeket rövidesen kinövi a dolog és megy normálisan.
 #30117  Szerző: nyikolaj

Most nemrég(reggel)a voice,radio pluszt mondott.Már azt hittem,hogy megváltoztatták a rádio nevét.De(még)nem.
Lehet,csak becsúszott. :)
 #30113  Szerző: Obladioblada

Sajnos a távirányítású rádiók egyik legnagyobb hátránya, hogy ha leáll az adás, nincs, aki gyorsan ugrik, és 10 percen belül elindítja. Ezt hallhatjuk folyamatosan. Csend van, nem tudom mióta, de fél hattól biztos. Stream sincs.

Tetszenek emlékezni a Gold FM kimaradásaira? :(
 #30104  Szerző: nyikolaj

Ok!Ez igaz!De mint írtam mindenhez idő kell.Sajnos.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 65