RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#19893  Szerző: Zoshi

Hasonló dolog tudtommal van a T-home nál, gyüjtőcsomag néven. Vidánál én is így modosítottam a szerződést, olcsóbb is lett 1000-ft-al a minik ára, mint amennyi volt külön-külön.
 #19875  Szerző: Mauro

Azt mondjuk, nem értem miért nem lehet olcsóban előfizetni az összes mini csomagra egyszerre. Van olyan szolgáltató ahol lehet biztos lenne rá igény.
 #19327  Szerző: Zoshi

Csak arra. 82 csatorna. Mivel a Net és a Telo másnál van.

Ja amúgy rendes ár 7380, csak rájön még az 1 hét HBO Max Pack.
 #19322  Szerző: mg

Chester írta:Na, hát ma lentvoltam a lemondással kapcsolatban, és asszem nagyon megérte lemennem.

Jelenleg 12500-at fizettünk volna kerekítve. E héten még megy az HBO, Sport lemondva, és még egy gyüjtőcsomag akció, + 1 év hűség a D+3-ra, így a mostani csekk 7900 ft lesz. :) Júliustól 7300 lesz: -HBO Max Pack , de júli végén jön rá a Felfedező mer azt ingyen kapjuk, de így is 9000 alatt lesz onnantól is. Szerencsére a hűség, és a gyüjtő miatt nekünk csak kb 100 ft emelkedés lesz a Felfedezőn felül. Amúgy 13 000-nél több lenne majd...
ööö, ez csak tévére?
 #19310  Szerző: Zoshi

Hát.. lehet. És jókor mentem kötni ezeket, mivel a hűségek, és a gyüjtö miatt minket nem is érint az Áfa emelés tv téren. Nem csak azé mer eleve jóval olcsóbb lett, hanem nem is emelkedhet a gyüjtőben lévő minik ára, meg az alapé sem.
 #19306  Szerző: mlaszlo

Chester írta:... És sokan szídják a vidát, de nekem egyenlőre semmi bajom velük. Direkt momdtam h ezeket lemondom, és azon kívül van még vmi akció jöhet, minden, csak olcsóbb legyen. A sima alap d+3 5400 lesz Júlitól. Nekünk 3900. 3 Minicsomag gyüjtőben 1900: Rendes ára egyesével 3000 ft-ra jönne ki, + ugye lejön az hbo meg a sport.. És azé mégis 4500- ...
Ez teljesen korrekt ár és az is, hogy meglévő ügyfélként is adnak kedvezményt, a T-Kábel-nél ugyanez a csomag szerintem még akciósan is többre jönne ki.
 #19304  Szerző: Zoshi

... És sokan szídják a vidát, de nekem egyenlőre semmi bajom velük. Direkt momdtam h ezeket lemondom, és azon kívül van még vmi akció jöhet, minden, csak olcsóbb legyen. A sima alap d+3 5400 lesz Júlitól. Nekünk 3900. 3 Minicsomag gyüjtőben 1900: Rendes ára egyesével 3000 ft-ra jönne ki, + ugye lejön az hbo meg a sport.. És azé mégis 4500- A + Sportokat egyáltalán nem néztem, és a héten még az HBO Max Pack is megy (9.-től nem fog), de vhogy az se fog hiányozni egyenlőre... Ha vmi új film kell itt a net, ingyen.. Később majd lehet lesz megin, de jelenleg sajnos nem engedhetjük meg..
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 93