RADIOSITE Fórum

• Informatika

#158131  Szerző: asr27

Az LG, amit vettem az sem okos tv. 108cm-es full HD, de a sima SD adások képe is meglepően éles rajta.
 #158129  Szerző: ayala

A Chrome-nál már nem lehet backspace-szel visszalépni az előző lapra, csak az Alt+bal nyíl kombóval. Valaki tudja, hogy lehet ezt visszacsinálni? (Ha egyáltalán lehet.)
 #157987  Szerző: Gr3g0ry

noartist írta:
LuciFerko írta:
noartist írta:Nekem a TV nem WiFi-s, hanem egy DVB-T/C tunerrel szerelt, alapvetően tévécsatornák követésére szolgáló eszköz. Ne avuljon el szoftveresen, ne fagyjon le. Ha mégis arra adnám a fejem, hogy megnézek egy filmet, stb, annak is megvan a módja.
Egyszerűen nem szeretem, hogy mindenbe igyekeznek minél több hibaforrást építeni. Tényleg kezdünk átesni a ló túloldalára, fogyasztói társadalom ide vagy oda. (ismerem a jelenséget, nem erről van szó)
Lehet még egyáltalán új NEM OKOS LED TV-t venni?

Csak az alapfunkcióra kell nekem is, de ne zabálja az áramot, mint egy plazma tv.
Ha kifogod akciósan a Media Markt-nál, 5 év garanciával (máskülönben sehogy!), az Orion jó választás lehet. Tényleg!
2013-ban vettem egyet 47.000-ért akciósan, igaz, csak 56 (+-5) centis, de a képe elképesztően jó. Full HD LED, és elképesztően vékony, pedig nem valami neves dél-koreai gyártó terméke.
Egyszer volt szervizben, mert csíkozódni kezdett, de szó nélkül kicserélték a komplett lelkét. :)
Talán még az LG-nek vannak buta tévéi, érdemes nézelődni.
A Samsungnak is lehetnek még butácskább tévéi...
 #157974  Szerző: noartist

LuciFerko írta:
noartist írta:Nekem a TV nem WiFi-s, hanem egy DVB-T/C tunerrel szerelt, alapvetően tévécsatornák követésére szolgáló eszköz. Ne avuljon el szoftveresen, ne fagyjon le. Ha mégis arra adnám a fejem, hogy megnézek egy filmet, stb, annak is megvan a módja.
Egyszerűen nem szeretem, hogy mindenbe igyekeznek minél több hibaforrást építeni. Tényleg kezdünk átesni a ló túloldalára, fogyasztói társadalom ide vagy oda. (ismerem a jelenséget, nem erről van szó)

Csak az alapfunkcióra kell nekem is, de ne zabálja az áramot, mint egy plazma tv.
Ha kifogod akciósan a Media Markt-nál, 5 év garanciával (máskülönben sehogy!), az Orion jó választás lehet. Tényleg!
2013-ban vettem egyet 47.000-ért akciósan, igaz, csak 56 (+-5) centis, de a képe elképesztően jó. Full HD LED, és elképesztően vékony, pedig nem valami neves dél-koreai gyártó terméke.
Egyszer volt szervizben, mert csíkozódni kezdett, de szó nélkül kicserélték a komplett lelkét. :)
Talán még az LG-nek vannak buta tévéi, érdemes nézelődni.
 #157973  Szerző: LuciFerko

#157971  Szerző: Gr3g0ry

RatFM írta:
djlacee írta:Kérdés: mi az a Chromium? Eddig azt hittem, az a Chrome böngészőmotorja. Nem inkább Chromecastról van szó?
A Chromium a Google Chrome forráskódjából átírt nyílt forráskódú webböngésző.
Elsősorban linuxra.
 #157967  Szerző: noartist

Nekem a TV nem WiFi-s, hanem egy DVB-T/C tunerrel szerelt, alapvetően tévécsatornák követésére szolgáló eszköz. Ne avuljon el szoftveresen, ne fagyjon le. Ha mégis arra adnám a fejem, hogy megnézek egy filmet, stb, annak is megvan a módja.
 #157959  Szerző: Csongii

djlacee írta:Kérdés: mi az a Chromium? Eddig azt hittem, az a Chrome böngészőmotorja. Nem inkább Chromecastról van szó?
Ott a pont, este már én se voltam képben. :D
 #157956  Szerző: noartist

RatFM írta:
Így van, hülyeséget írtam.
 #157955  Szerző: RatFM

• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 330