Az LG, amit vettem az sem okos tv. 108cm-es full HD, de a sima SD adások képe is meglepően éles rajta.
noartist írta:A Samsungnak is lehetnek még butácskább tévéi...LuciFerko írta:Ha kifogod akciósan a Media Markt-nál, 5 év garanciával (máskülönben sehogy!), az Orion jó választás lehet. Tényleg!noartist írta:Nekem a TV nem WiFi-s, hanem egy DVB-T/C tunerrel szerelt, alapvetően tévécsatornák követésére szolgáló eszköz. Ne avuljon el szoftveresen, ne fagyjon le. Ha mégis arra adnám a fejem, hogy megnézek egy filmet, stb, annak is megvan a módja.Lehet még egyáltalán új NEM OKOS LED TV-t venni?
Egyszerűen nem szeretem, hogy mindenbe igyekeznek minél több hibaforrást építeni. Tényleg kezdünk átesni a ló túloldalára, fogyasztói társadalom ide vagy oda. (ismerem a jelenséget, nem erről van szó)
Csak az alapfunkcióra kell nekem is, de ne zabálja az áramot, mint egy plazma tv.
2013-ban vettem egyet 47.000-ért akciósan, igaz, csak 56 (+-5) centis, de a képe elképesztően jó. Full HD LED, és elképesztően vékony, pedig nem valami neves dél-koreai gyártó terméke.
Egyszer volt szervizben, mert csíkozódni kezdett, de szó nélkül kicserélték a komplett lelkét.
Talán még az LG-nek vannak buta tévéi, érdemes nézelődni.
LuciFerko írta:Ha kifogod akciósan a Media Markt-nál, 5 év garanciával (máskülönben sehogy!), az Orion jó választás lehet. Tényleg!noartist írta:Nekem a TV nem WiFi-s, hanem egy DVB-T/C tunerrel szerelt, alapvetően tévécsatornák követésére szolgáló eszköz. Ne avuljon el szoftveresen, ne fagyjon le. Ha mégis arra adnám a fejem, hogy megnézek egy filmet, stb, annak is megvan a módja.Lehet még egyáltalán új NEM OKOS LED TV-t venni?
Egyszerűen nem szeretem, hogy mindenbe igyekeznek minél több hibaforrást építeni. Tényleg kezdünk átesni a ló túloldalára, fogyasztói társadalom ide vagy oda. (ismerem a jelenséget, nem erről van szó)
Csak az alapfunkcióra kell nekem is, de ne zabálja az áramot, mint egy plazma tv.
noartist írta:Nekem a TV nem WiFi-s, hanem egy DVB-T/C tunerrel szerelt, alapvetően tévécsatornák követésére szolgáló eszköz. Ne avuljon el szoftveresen, ne fagyjon le. Ha mégis arra adnám a fejem, hogy megnézek egy filmet, stb, annak is megvan a módja.Lehet még egyáltalán új NEM OKOS LED TV-t venni?
RatFM írta:Elsősorban linuxra.djlacee írta:Kérdés: mi az a Chromium? Eddig azt hittem, az a Chrome böngészőmotorja. Nem inkább Chromecastról van szó?A Chromium a Google Chrome forráskódjából átírt nyílt forráskódú webböngésző.
djlacee írta:Kérdés: mi az a Chromium? Eddig azt hittem, az a Chrome böngészőmotorja. Nem inkább Chromecastról van szó?Ott a pont, este már én se voltam képben.
RatFM írta:Így van, hülyeséget írtam.djlacee írta:Kérdés: mi az a Chromium? Eddig azt hittem, az a Chrome böngészőmotorja. Nem inkább Chromecastról van szó?A Chromium a Google Chrome forráskódjából átírt nyílt forráskódú webböngésző.
djlacee írta:Kérdés: mi az a Chromium? Eddig azt hittem, az a Chrome böngészőmotorja. Nem inkább Chromecastról van szó?A Chromium a Google Chrome forráskódjából átírt nyílt forráskódú webböngésző.