RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#59498  Szerző: newmjoel

LuciFerko írta:magyar dj-k mixei beleszámítanak?
Ez jó kérdés pontosan nem tudom. De magyar dj-ék által készített zenék azok mehetnek. :)
 #59497  Szerző: LuciFerko

magyar dj-k mixei beleszámítanak?
 #59492  Szerző: newmjoel

25% magyar zene játszása kötelező lesz. Az kemény...
 #58604  Szerző: jimmer

ahhoz képest, hogy egy talált frekinél mennyi idő telik el.. :)
 #58447  Szerző: Cicoo

Az a baj, hogy a pályázat benyújtás, a nyertessé nyilvánítás és a tényleges elindulás lehetősége között óriási időintervallumok vannak. Lehet, hogy sokan emiatt adják fel.
 #58446  Szerző: jimmer

A műsorszolgáltatási szerződés aláírásától számított 180 nap. Plusz egy-két hét kérhető még, de az már nagyon végső..
 #58438  Szerző: nyikolaj

Akkor a miskolci, csillagpont,és az oxygén rádió,jól kicentizi!!!
Szerintem ők már a nyertessé nyílvánítás napjától,olyan 150 nap telt el,és még mindig semmi.
Még egy fikarcnyi kis hírek se,hogy lenne valami.
Lehet,hogy nem is lesz már semmi belelőlük.
 #58396  Szerző: Galaxy

Andrew5 írta:
csokie írta:A sikeres pályázattól számított hány napon belül kell megkezdeni a sugárzást a most nyert kisköz rádióknak? Van rá valami konkrét?
Most jön az hogy az nmhh kiméri frekiket. Ha az megvan utánna jöhet a szerződéskötés, és utánna van rá 120-vagy 190 (ezt most pontosan nem tudom).
180?
 #58395  Szerző: Andrew5

csokie írta:A sikeres pályázattól számított hány napon belül kell megkezdeni a sugárzást a most nyert kisköz rádióknak? Van rá valami konkrét?
Most jön az hogy az nmhh kiméri frekiket. Ha az megvan utánna jöhet a szerződéskötés, és utánna van rá 120-vagy 190 (ezt most pontosan nem tudom).
 #58393  Szerző: csokie

A sikeres pályázattól számított hány napon belül kell megkezdeni a sugárzást a most nyert kisköz rádióknak? Van rá valami konkrét?
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 164