RADIOSITE Fórum

• Ionoszférikus terjedések (ES)

#97829  Szerző: csokie

NTVRADYO 88.6
 #97828  Szerző: csokie

szarásig van a sáv 88.8 arab, 88.0 Radio1, 87.6 popzenék :) mobilnettel nem tudok utánnuk nézni, bocsi.
 #97618  Szerző: asimov

Az elozo hozzaszolasom idopontja nem annyira realis... ;)
 #97597  Szerző: asimov

Nem nagyon voltam idehaza... :S a radiot beapcsolva hagytam 89.0-an (veletlenul), aztan hazaerve a "RAI-GRPR" rds fogadott (olasz parlamenti radio)
joe írta:
rmihaly76 írta:Van ES, bar nem tul intenziv. Akinek van ideje, az hasznalja ki.. :)
Itt Algéria "jött" kb. 25 különböző frekin. Ezen kívül volt 3 spanyol, 1-1 olasz ill. tunéziai RTCI (ez RDS-sel) + egy talán marokkói adó. Az utóbbit nagyon gyengén vettem, francia nyelven egy Marrakech-i kaszinó reklámja ment...Joe
 #97591  Szerző: joe

rmihaly76 írta:Van ES, bar nem tul intenziv. Akinek van ideje, az hasznalja ki.. :)
Itt Algéria "jött" kb. 25 különböző frekin. Ezen kívül volt 3 spanyol, 1-1 olasz ill. tunéziai RTCI (ez RDS-sel) + egy talán marokkói adó. Az utóbbit nagyon gyengén vettem, francia nyelven egy Marrakech-i kaszinó reklámja ment...Joe
 #97575  Szerző: asimov

Van ES, bar nem tul intenziv. Akinek van ideje, az hasznalja ki.. :)
 #97504  Szerző: Szd96

kb egy órája jöttek szépen törökök, meg arabok 35-40dB-lel.
-Diósgyőr-
 #97482  Szerző: joe

Jó reggelt! a terjedés beindult, TV + OIRT oroszok, CCIR URH sáv alján arab nyelvű adások. Joe
 #97477  Szerző: BMáté

LuciFerko írta:milyen vevővel nézted?
Az OIRT sávot csak egy kis hordozható kézi rádióval tudom megfigyelni (ami nem digitális), így sajnos a vételek nem 100 %-ig biztosak, bár nagyjából sikerült beazonosítani mindet. A CCIR-t továbbra is a Nokia X6-os készülékemmel hallgatom.
  • 1
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • 552