RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#17429  Szerző: Sakál

Szerintem nem arról van szó, hogy nem bírta ott sokáig, hanem arról, hogy jelentkezett az MR2-be, mivel az országos, és gondolta, feljebb lép a szamárlétrán. Összejött neki, átment. Ennyi.
 #17371  Szerző: SzD

RXon írta:Viszont azt sem gondolom,hogy tehetséges ràdiòs elmenne a Riseba ökörködni,meg bulvàrt beolvasgatni.A Buda Marcit én egy igen tehetséges ràdiòsnak tartom.Laza,ugyanakkor tud komoly is lenni.Jòl passzolt a Riseba,mégse bìrta nàluk sokàig.Inkàbb àtment az MR2be,ott viszont nem tud kibontakozni,szerintem.Szintén jò hang,tehetséges ràdiòs az MR2ben a Horvàth Gergö,de tuti,hogy nem menne el a Riseba.

Ezzel a hozzászólással 100%-ban egyetértek, mintha én írtam volna! ^^

Buda Marci Magyarország egyik legjobb rádiósa - ha ki tud bontakozni.
Bár visszame(het)ne, a Yo!Rádióba... :csukottszem: :oops:
 #17370  Szerző: RXon

Viszont azt sem gondolom,hogy tehetséges ràdiòs elmenne a Riseba ökörködni,meg bulvàrt beolvasgatni.A Buda Marcit én egy igen tehetséges ràdiòsnak tartom.Laza,ugyanakkor tud komoly is lenni.Jòl passzolt a Riseba,mégse bìrta nàluk sokàig.Inkàbb àtment az MR2be,ott viszont nem tud kibontakozni,szerintem.Szintén jò hang,tehetséges ràdiòs az MR2ben a Horvàth Gergö,de tuti,hogy nem menne el a Riseba.
 #17369  Szerző: RXon

Mauro írta:Szinte bárki jobb lenne helyette.
Ezt szìvd vissza!:D Ezzel sem a szìnvonal emelkedne.
 #17330  Szerző: mlaszlo

Szerintem először hétvégére kellene valamilyen műsor és műsorvezetés, legalább déltől. Most megint hosszú hétvége lesz és a Rise FM-en megint csak Best Of lesz napközben, ráadásul többnyire a Daylight-ból :(
 #17323  Szerző: Mauro

Szinte bárki jobb lenne helyette.
 #17318  Szerző: doh

RXON: talán valami RÁDIÓST... nem kiégett és saját magukat többszörösen lejáratott tévésztárokból kellene összedobni egy rádió műsorvezetői stábját!!! Vagy ha már erre vetemednek, akkor legalább legyen tehetséges az illető!

Azt ne mondd, hogy nem lenne jelentkező a helyére... ha meg nem akarnak szórakozni a kasztinggal, akkor a programigazgató unalmas óráiban jól leülhetne az internet elé és belehallgathatna pár helyi rádióba, ahol nagyon sok tényleg tehetséges hangot hallhat, akik egy része biztos, hogy nem futatmodna meg a pesti, jól fizető állástól...

A rádió 10-től délután 2-ig HALLGATHATATLAN, Balatonon és Budapesten is, emiatt a ratyker miatt! Mit Daylight, GAYLIGHT! :twisted:
Semmi baj nincs a RISE FM-mel ezen kívül, talán még a reggeli műsor... de az is ezerszer jobb Tíííímóóóóóéknál...
 #17317  Szerző: RXon

Jò,azt màr làtjàk,hogy kiket utàlunk.:D De akkor kit ültetnétek be pl. Timosenkò helyére?:D
 #17309  Szerző: doh

Egyébként olvasgatom a RiseFM fórumát is és ott is rendesen fikázzák ezt a majmot a hallgatók.... a streamstat.hu-n is lehet figyelgetni a halgatottságot, nagyon az alján van a listának a timo-nűsor alatt, katánál meg jön föl mint a zolaj a zaraboknál... :D

Páros lábbal rúgnám ki a herélthangú Lampert Janival együtt... mondjuk ő leaglább nincs elszállva magától

Néhány RISE fórumos hszólás:
nya..megjott az idiota beordibalos baseball utovel agyon vernem effektusu timo....radio off :evil: :evil: :evil: :evil:
huuuu..madnem behuztal a csobe es majdnem bekaspcsoltam timo idoben aradijooouut...de neeeem... :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ada most meséli az RTL-en hogy a gagyi Timot mér hagyta ott :mrgreen: :mrgreen:
létezik ilyen hogy Timo fan? :roll: :roll:
és még sok száz...
:D :D :D

teljesen jogosak amúgy
 #17289  Szerző: Attis

mg írta:az egyébként baromi meghatározó vélemény, hogy az így tévéztek ti c. műsor készítőinek mi tetszik meg mi nem, valóban :D
Arról nem beszélve, h sokat köszönhetnek azoknak, akiket fikáznak. Pl. Fridi, Balázs. Nem védem én a két utóbb említett embert. De azért a Carlóék most oda piszkítanak, ahonnan eddig étkeztek.
De nem offolok tovább. Az is tény, Timo nem rádiós műsorvezető.
  • 1
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • 470