RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#121327  Szerző: Dani

Richmonde írta::lol: sokkot kaptam. :troll: Konkrétan a legnagyobb sláger volt... :lol:
Ez a legnagyobb sláger? Akkor milyen a többi?!
Nem élek a múltban, de attól függetlenül 5-10 évvel ezelőtt sokkal jobb zenék mentek a rádiókban, mint most...
 #121326  Szerző: bertokattila

Richmonde írta::lol: sokkot kaptam. :troll: Konkrétan a legnagyobb sláger volt... :lol:
SLÁGER??!!?? Ez minden de nem sláger.
Attól még, hogy a sok proli éjjel-nappal ezt halgatják nem sláger.
Ez a dal zeneileg 0, rohadt hosszú, unalmas, és tetejében még 3 másodpercenként bele ordít valaki valami ordenáré, kiherélt hangon...
 #121324  Szerző: markfelt

djlacee írta:Attól még egy szar dal. SZERINTEM
egyszerre.. gimmifájv!
 #121323  Szerző: markfelt

attól még egy hosszú kántálós szar.. konkrétan savas felböfögésem van tőle a kezdetek óta.
 #121322  Szerző: djlacee

Attól még egy szar dal. SZERINTEM
 #121321  Szerző: Richmonde

:lol: sokkot kaptam. :troll: Konkrétan a legnagyobb sláger volt... :lol:
 #121273  Szerző: kukac

bertokattila írta:
Dani írta:A MusicFM-el a legfőbb probléma az, hogy mostanában különösen nagyon rámegy arra, és kifejezetten töményen erőlteti a legaktuálisabb zeneszámokat. Ez anno a Roxynál is probléma volt, de talán ennyire még az sem csinálta ezt. Ott azért becsúszott egy órában több classic zene is. A változatosság nagyon kellene zeneileg, és akkor szerintem túl sok probléma már nem is volna a rádióval.
szerintem jó zenéket adnak, kivéve van egy hosszú kántálós sz*r aszthiszem a címe burrned lines, vagy valami ilyesmi
uhum, az a "hosszú kántálós sz*r" volt a nyár atomslágere kedves "kolléga"...
Ajánlom figyelmedbe a Peak Position-oszlopot...
 #121271  Szerző: bertokattila

Dani írta:A MusicFM-el a legfőbb probléma az, hogy mostanában különösen nagyon rámegy arra, és kifejezetten töményen erőlteti a legaktuálisabb zeneszámokat. Ez anno a Roxynál is probléma volt, de talán ennyire még az sem csinálta ezt. Ott azért becsúszott egy órában több classic zene is. A változatosság nagyon kellene zeneileg, és akkor szerintem túl sok probléma már nem is volna a rádióval.
szerintem jó zenéket adnak, kivéve van egy hosszú kántálós sz*r aszthiszem a címe burrned lines, vagy valami ilyesmi
 #121270  Szerző: Dawe1797

Igen, szerintem is sokkal változatosabbnak kéne lennie a Music-nak! Én úgy emlékszem, indulásnál változatosabbak voltak. Nem csak az aktuális zenék szóltak, hanem régebbiek is.
 #121269  Szerző: Dani

A MusicFM-el a legfőbb probléma az, hogy mostanában különösen nagyon rámegy arra, és kifejezetten töményen erőlteti a legaktuálisabb zeneszámokat. Ez anno a Roxynál is probléma volt, de talán ennyire még az sem csinálta ezt. Ott azért becsúszott egy órában több classic zene is. A változatosság nagyon kellene zeneileg, és akkor szerintem túl sok probléma már nem is volna a rádióval.
  • 1
  • 372
  • 373
  • 374
  • 375
  • 376
  • 565