Richmonde írta:Ez a legnagyobb sláger? Akkor milyen a többi?!sokkot kaptam.
Konkrétan a legnagyobb sláger volt...
Nem élek a múltban, de attól függetlenül 5-10 évvel ezelőtt sokkal jobb zenék mentek a rádiókban, mint most...
Richmonde írta:Ez a legnagyobb sláger? Akkor milyen a többi?!sokkot kaptam.
Richmonde írta:SLÁGER??!!?? Ez minden de nem sláger.sokkot kaptam.
djlacee írta:Attól még egy szar dal. SZERINTEMegyszerre.. gimmifájv!
bertokattila írta:uhum, az a "hosszú kántálós sz*r" volt a nyár atomslágere kedves "kolléga"...Dani írta:A MusicFM-el a legfőbb probléma az, hogy mostanában különösen nagyon rámegy arra, és kifejezetten töményen erőlteti a legaktuálisabb zeneszámokat. Ez anno a Roxynál is probléma volt, de talán ennyire még az sem csinálta ezt. Ott azért becsúszott egy órában több classic zene is. A változatosság nagyon kellene zeneileg, és akkor szerintem túl sok probléma már nem is volna a rádióval.szerintem jó zenéket adnak, kivéve van egy hosszú kántálós sz*r aszthiszem a címe burrned lines, vagy valami ilyesmi
Dani írta:A MusicFM-el a legfőbb probléma az, hogy mostanában különösen nagyon rámegy arra, és kifejezetten töményen erőlteti a legaktuálisabb zeneszámokat. Ez anno a Roxynál is probléma volt, de talán ennyire még az sem csinálta ezt. Ott azért becsúszott egy órában több classic zene is. A változatosság nagyon kellene zeneileg, és akkor szerintem túl sok probléma már nem is volna a rádióval.szerintem jó zenéket adnak, kivéve van egy hosszú kántálós sz*r aszthiszem a címe burrned lines, vagy valami ilyesmi