Ne már!!! Egy munkám során több napon át rádió1-et kényszerültem hallgatni! Ez a zenei felhozatalé valami katasztrófa! Úgy látom ezzel a problémával itt nem vagyok egyedül, sőt a rádió facebookján is reklamálnak a hallgatók! Az üzletben ahová munkám sodort ezt hallgatták, de már az alkalmazottak is áthangoltak a rádió egerre inkább!
Nem igaz, hogy nem képesek megadni, hogy több zenét rotáljon a zenon!És az sem igaz, hogy meg mindig a lejárt lemezeket ismétlik világba! Az új zenéket nem képesek időben felvenni a repertoárba, csak fél -1 év múlva!??
Ez a napi 100 zene forgásban valami gyász! Nem azt mondom, hogy rosszak, de unalmasak nagyon naponta 3x, 4x hallani ezeket!
Tudom ,hogy itt mindig azzal jönnek a rádiók, hogy az ember naponta fél-1 órát rádiózik, de ez nem igaz, nagyon sokan például én is sok órát hallgatok, illetve hallgatnék rádiót, de a rádió1 re igen hamar ráunok, ahogyan szerintem mások is!
Ravasz! Tudom, hogy te ebben a témában mondod a magadét, nem akarlak megsérteni sem, de nem lehet, hogy ha a mondjuk a harmadik, negyedik napi memories helyett valami hasonlóán jó zenét játszanának ami szintén játszható lenne ugyanazt a hatást érnék el? Esetleg még többen is hallgattnák! A felmérések arra is utalnak, hogy az emberek szűknek tartják a zenei kínálatot!
Lehetne már valami előrelépés végre!
Továbba szerintem már ez a disco shit is unalmas! Mindig ugyanaz ... És elküldhenék már ezt a Bárány - Hamvai - Junior triót végre nyugdíjba, és jöhetne helyettük valaki más. Bocs ha valakit megsértettem, természetesen szubjektív voltam, de ezeket a véleményeket sokmindenkitől hallom én magam is!