RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#49693  Szerző: LadoniczkiDani

mcsabával egyet értek! Nálunk úgy kérdeznek hogy "Ön hallgat-e Rádió 1 és Rádió 2000-ret" ? Hát ez milyen már könyörgöm?! :) Összeadják? :) Gusztustalannak tartom ezt a fajta piaci magatartást. Ilyen viselkedésre az iskolában intőt adnának...ja, hogy ez Magyarország...így már értem, hogy miért lehet szabadon bááááármit csinálni! :stare:
 #49692  Szerző: mcsaba

Ravasz: az én olvasatomban azért is hiteltelenek ezek az adatok, mert milyen felmérések azok, melyekben "nem fizetett" be címszó alatt nem szerepel adott esetben több helyi rádió sem! Szerintem több megyeszékhelyen is háttérbe szorult volna a rádió1, ha "nincs adat" címszó alatt szereplő rádiók is benne vannak a felmérésben! Az én privát véleményem az, hogy ahol van jól összerekott megyeszékhelyi adó, ott az R1 háttérbe szorul! Egerben és debrecenben szinte folyamatosan! Én abban sem hiszek, hogy a RádióFm 95 ennyit esett volna!
 #49639  Szerző: szemilan

Tévedsz elolvastam amit írtál.
Hát nem csak az országos mintában kellene.

én csak azt mondtam amit gondolok...véleménye mindenkinek lehet. A megjegyzésedet meg inkább meg sem láttam. No komment! Ne hidd azt, hogy csak neked lehet igazad.

Értem én mit akarsz te mondani.
A Juventuson kívül az összes fogható azokban a városokban, de ez alapján szerintem nem mondható ki, hogy a Rádió 1 a leg hallgatottabb.

ravasz írta:Jól van, látom nem olvastad el amit írtam.
Egyébként igen, a falusiakat is kérdezik, az országos mintában, hónapról-hónapra...

"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Szép estét!
 #49637  Szerző: ravasz

Jól van, látom nem olvastad el amit írtam.
Egyébként igen, a falusiakat is kérdezik, az országos mintában, hónapról-hónapra...

"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Szép estét!
 #49636  Szerző: szemilan

ravasz írta:Ó istenem!

Pont a Network adat a fair és az 'országos' nem, mert az országosban naná, hogy a Class meg a Neo FM jön ki elsőnek, hiszen szemben a Rádió1 30-40%-os lefedettségével a Classnak és a Neonak 80-90% van...

Egyedül a Juventus nem kéne a Network adatba, mert az nincs jelen pár Rádió1-es városban (Győr, Debrecen, Eger stb.), ez tényleg nem korrekt.

A legjobban a budapesti szemlélteti a dolgokat, azon látszik, hogy a Rádió1 lenyomja a Juvit, Class-t és persze a Neo-t is...

Az előző haviakat??? Minek? Nem a legfrissebb helyzet a lényeg?
Ráadásul abból csak országos meg budapesti adat van.

A NETWORK adat abszolút nem fer a többi rádió szempontjából.
Ha már a Juventust említetted...kifejtem miért nem fer.
A juventusnak van 9 frekvenciája (+1 Kapuvár, mert még Juventus szól rajta) A Rádió 1-nek 12. Na most, ha összeadnánk az adatokat alapból a 12 frekvencia hallgatottsága többet adna, mint a 9-é.

Aki készítette az részrehajló volt.
A viszonylag fer az a városok szerint bontott adatok.
De hogy miért is viszonylag...hát azért mert a kutya sem kérdezi a falusiakat. Megérdeklődik a városban azt le van tudva. Engem soha nem kérdeztek még erről, melyik rádiót hallgatom. Sőt még online sem láttam kérdőívet amiben megkérdezték volna.

Egyébként meg igen is fontos az előző havi adat is. Ugyanis ha az eddig mért adatokat összesíted úgy pontosabb képet kapsz a hallgatottságról.
Nagyon nagy az eltérés még mindig a mért adatok közt.
 #49621  Szerző: mcsaba

ravasz írta:Csaba, ha mindenkit zavar a sok ismétlés és "mindenki utálja", akkor...

Kép

Kép

... hogy lehet magasan a leghallgatottabb?

Ha pedig a leghallgatottabb, akkor hülye lenne változtatni, ezt remélhetőleg Te is belátod.

Egyébként tavasszal volt kísérletezgetés, néhány hétvégén jóval változatosabb volt a R1 a "szokásosnál", nem egyszer előkerültek 90-es dalok is, és akkor jóval több panasz volt a "szar, ismeretlen zenékre" a Facebookon, mint most - és általában - a sok ismétlésre...
Te komolyan hiszel ezekben a felmérésekben a színes kis grafikonjaikkal együtt? Naív vagy! Már itt is volt szó róla, hogy ezeket a kutási eredményeket 2 dolog befolyásolja! Az egyik a pénz a másik pedig a rafinéria! ..
Ami a változatosságot illeti, az egyértelmű, hogy a rádió1 hallgatóknak nem jött be hogy George Michael, Madonna, vagy éppen Michael Jackson zenék sokasága volt beillesztve a mai zenék közé! Ez nekem sem igazán tetszett volna! Én a változatosságot úgy értettem, hogy a rádió által játszott stílusokon belüli zenékből is sokkal többet, ne csak 50-et 100-at!
Magyarán szólva a mostani zenékből jóval többet! Szerintem ez előre vinné a rádió1-et inkább!
Még annyit, hogy nem tudom más városokban mi a helyzet a "helyi" műsorvezetőkkel, de (azt már előttem is írta valaki) sohasem értettem, hogy Egerben hogy tudnak ilyen fahangú tehetségtelen műsorvezetőket kiválasztani! Mondjuk valószínűleg nincsenek megfizetve sem, max éhbérért dolgozhatnak, talán ezért van az hogy az eltelt 1 évben a 10-14 órás helyi sávban a mostani kb a tizedik "műsorvezető" már ..
 #49619  Szerző: ravasz

Ó istenem!

Pont a Network adat a fair és az 'országos' nem, mert az országosban naná, hogy a Class meg a Neo FM jön ki elsőnek, hiszen szemben a Rádió1 30-40%-os lefedettségével a Classnak és a Neonak 80-90% van...

Egyedül a Juventus nem kéne a Network adatba, mert az nincs jelen pár Rádió1-es városban (Győr, Debrecen, Eger stb.), ez tényleg nem korrekt.

A legjobban a budapesti szemlélteti a dolgokat, azon látszik, hogy a Rádió1 lenyomja a Juvit, Class-t és persze a Neo-t is...

Az előző haviakat??? Minek? Nem a legfrissebb helyzet a lényeg?
Ráadásul abból csak országos meg budapesti adat van.
 #49617  Szerző: szemilan

Nézd meg az előző havi eredményeket.. hát nem ezt mutatja amit most.
Az a NETWORK-ös összesítés meg... inkább nem kommentálom.. Enyi erőböl össze lehetne írni azokat a városokat, más rádió szempontjából is.
Nem csak úgy, ahol biztosan jelen van a Rádió 1...
erről enyit.

Az az egészben a nevetséges, hogy így el is tudják hitetni a néppel és szépen meg is eszik.
 #49580  Szerző: ravasz

Csaba, ha mindenkit zavar a sok ismétlés és "mindenki utálja", akkor...

Kép

Kép

... hogy lehet magasan a leghallgatottabb?

Ha pedig a leghallgatottabb, akkor hülye lenne változtatni, ezt remélhetőleg Te is belátod.

Egyébként tavasszal volt kísérletezgetés, néhány hétvégén jóval változatosabb volt a R1 a "szokásosnál", nem egyszer előkerültek 90-es dalok is, és akkor jóval több panasz volt a "szar, ismeretlen zenékre" a Facebookon, mint most - és általában - a sok ismétlésre...
 #49572  Szerző: mcsaba

Ne már!!! Egy munkám során több napon át rádió1-et kényszerültem hallgatni! Ez a zenei felhozatalé valami katasztrófa! Úgy látom ezzel a problémával itt nem vagyok egyedül, sőt a rádió facebookján is reklamálnak a hallgatók! Az üzletben ahová munkám sodort ezt hallgatták, de már az alkalmazottak is áthangoltak a rádió egerre inkább!
Nem igaz, hogy nem képesek megadni, hogy több zenét rotáljon a zenon!És az sem igaz, hogy meg mindig a lejárt lemezeket ismétlik világba! Az új zenéket nem képesek időben felvenni a repertoárba, csak fél -1 év múlva!??
Ez a napi 100 zene forgásban valami gyász! Nem azt mondom, hogy rosszak, de unalmasak nagyon naponta 3x, 4x hallani ezeket!
Tudom ,hogy itt mindig azzal jönnek a rádiók, hogy az ember naponta fél-1 órát rádiózik, de ez nem igaz, nagyon sokan például én is sok órát hallgatok, illetve hallgatnék rádiót, de a rádió1 re igen hamar ráunok, ahogyan szerintem mások is!
Ravasz! Tudom, hogy te ebben a témában mondod a magadét, nem akarlak megsérteni sem, de nem lehet, hogy ha a mondjuk a harmadik, negyedik napi memories helyett valami hasonlóán jó zenét játszanának ami szintén játszható lenne ugyanazt a hatást érnék el? Esetleg még többen is hallgattnák! A felmérések arra is utalnak, hogy az emberek szűknek tartják a zenei kínálatot!
Lehetne már valami előrelépés végre!
Továbba szerintem már ez a disco shit is unalmas! Mindig ugyanaz ... És elküldhenék már ezt a Bárány - Hamvai - Junior triót végre nyugdíjba, és jöhetne helyettük valaki más. Bocs ha valakit megsértettem, természetesen szubjektív voltam, de ezeket a véleményeket sokmindenkitől hallom én magam is!
  • 1
  • 375
  • 376
  • 377
  • 378
  • 379
  • 482