RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#16028  Szerző: mlaszlo

A 88,1-en most én sem hallok problémát, bár nagyon keveset hallgattam mostanában.
 #15976  Szerző: rsite1

"Most_tanába"
Ezt nem lehet tovább fokozni. :D
 #15974  Szerző: Mauro

88.1en most tanába nem halottam semmi hibát.
 #15845  Szerző: djlacee

Ők csatlakoznak a Rise -hoz, az a 97,3MHz meg ott punnyad? háááát......
 #15836  Szerző: ropi21

ezt sem cáfolni...

én sajnálom, hogy így döntöttek
Atishék 100. adásának megünneplő buliján voltam, teljesen más egy ilyen bulin a közönség.. baráti hangulat volt végig
ezt a rise.. hopp bocsánat.. azon a rádión ahol ezentúl lesznek.. szóval nem hiszem, hogy ki fog tudni alakulni hasonló

és olyan pletykát is .. valamerre.. több tematikus adót is terveznek.. állítólag
 #15831  Szerző: Flash

Sőt, az oldalukon lévő szövegből szerintem teljesen egyértelműnek tűnik, hogy a Rise FM-en lesznek hallhatók. http://trancetream.hu/closed.php
 #15827  Szerző: Flash

Olyanokat hallani, hogy a Trancetream csapata a Rise FM-hez megy. Tehát biztosan lesz egy trance zenéket játszó tematikus online csatornája is a rádiónak.
 #15826  Szerző: LewyDee

Helló én a Réz FM-bűl gyüttem. Elhúzhatom a nótátokat? :D
 #15784  Szerző: RXon

Norby írta:
RXon írta:Na végre!Azt hittem csak nekem tüntek fel ezek a kamuzàsok.Ezeket a tudathasadàsos àllapotokat valahogy én sem vàgom a Risenàl,de ùgy làtom,ennél a ràdiònàl ezt kell megszoknunk.
Megszokod vagy eltekersz! :D Ilyen a magyar rádiózás....
Én inkàbb eltekerek. 8-)
 #15783  Szerző: Norby

RXon írta:Na végre!Azt hittem csak nekem tüntek fel ezek a kamuzàsok.Ezeket a tudathasadàsos àllapotokat valahogy én sem vàgom a Risenàl,de ùgy làtom,ennél a ràdiònàl ezt kell megszoknunk.
Megszokod vagy eltekersz! :D Ilyen a magyar rádiózás....
  • 1
  • 375
  • 376
  • 377
  • 378
  • 379
  • 470