RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#16062  Szerző: Sakál

Egy slágerlistát én is hiányolok! Meg a kiviműsort se így tolnám, jobb volt a régi felállás, mondjuk, a déli kívánságműsort sem tartom szerencsésnek, de még kevésbé keverném egy interaktív, témázós műsorral. De végülis tökmind1, úgyis marad ez. Ja, és nem értem miért nem lehet még legalább egy embert felvenni, hogy hétvégén napközben is legyen valami élőnek tűnő dolog.
 #16028  Szerző: mlaszlo

A 88,1-en most én sem hallok problémát, bár nagyon keveset hallgattam mostanában.
 #15976  Szerző: rsite1

"Most_tanába"
Ezt nem lehet tovább fokozni. :D
 #15974  Szerző: Mauro

88.1en most tanába nem halottam semmi hibát.
 #15845  Szerző: djlacee

Ők csatlakoznak a Rise -hoz, az a 97,3MHz meg ott punnyad? háááát......
 #15836  Szerző: ropi21

ezt sem cáfolni...

én sajnálom, hogy így döntöttek
Atishék 100. adásának megünneplő buliján voltam, teljesen más egy ilyen bulin a közönség.. baráti hangulat volt végig
ezt a rise.. hopp bocsánat.. azon a rádión ahol ezentúl lesznek.. szóval nem hiszem, hogy ki fog tudni alakulni hasonló

és olyan pletykát is .. valamerre.. több tematikus adót is terveznek.. állítólag
 #15831  Szerző: Flash

Sőt, az oldalukon lévő szövegből szerintem teljesen egyértelműnek tűnik, hogy a Rise FM-en lesznek hallhatók. http://trancetream.hu/closed.php
 #15827  Szerző: Flash

Olyanokat hallani, hogy a Trancetream csapata a Rise FM-hez megy. Tehát biztosan lesz egy trance zenéket játszó tematikus online csatornája is a rádiónak.
 #15826  Szerző: LewyDee

Helló én a Réz FM-bűl gyüttem. Elhúzhatom a nótátokat? :D
 #15784  Szerző: RXon

Norby írta:
RXon írta:Na végre!Azt hittem csak nekem tüntek fel ezek a kamuzàsok.Ezeket a tudathasadàsos àllapotokat valahogy én sem vàgom a Risenàl,de ùgy làtom,ennél a ràdiònàl ezt kell megszoknunk.
Megszokod vagy eltekersz! :D Ilyen a magyar rádiózás....
Én inkàbb eltekerek. 8-)
  • 1
  • 375
  • 376
  • 377
  • 378
  • 379
  • 470