A legnagyobb baj sztem a műsorok bemutatásánál, hogy hazudnak benne. Pl.:
Daylight Show: "ebben a műsorsávban egy egészen egyedi módszerrel próbáljuk erősíteni a RiseFM hallgatói közösséget, hiszen a két műsorvezető időről időre összekapcsolódik adásban, és megteremti a kommunikációt a balatoni és budapesti régió között, így erősítve a RiseFM hallgatóinak összetartozási érzését."
Kívánságműsor: "Programjánlók, életmód és szórakozással kapcsolatos hírek, meghívott sztárvendégek, szakértők segítik a hallgatót"
NiteRise: "a hallgató itt nem a klasszikus zene-megszólalás-zene formátumban találkozik a zenei hírekkel, a neves külföldi DJ-k mixeivel, a velük készült beszélgetésekkel, hanem valóban egy zenei utazáson vesz részt. A zene a NiteRiseban sohasem ér véget, egyik harmónia a másikba kapcsolódik (ezt tehetséges fiatal zenei DJ-k folyamatos műsorkeverése teszi lehetővé a háttérben), miközben Iller Bálint igazi DJ-ként prezentálja a legfontosabb chart, party és zenei információkat. A NiteRise szerkesztője, egyszerre szolgáltatja ehhez az információkat, és a fórumozók, betelefonálók előzetes szelekció utáni adásba kapcsolásával a RiseFM hullámhosszára varázsolja a budapesti és balatoni éjszakai életet, amelyet Iller Bálint „szolgál” fel a hallgatóknak."
Annak ellenére h sztem elég sokat hallgatom a RiseFM-et, sose hallottam még Lamperth Janiékat összekapcsolódni, meghívott sztárvendégeket a kiviműsorban és a NiteRise-ról meg ne is beszéljünk, mert abban több a hazugság, mint a valós adatok. Hozzáteszem mindehhez, hogy én nagyon szeretem a RiseFM-et, de ezáltal még kevésbé értem, hogy ha egy rádió úgyis jó, miért kell ilyen idétlenül feltupírozni a dolgokat?!