RADIOSITE Fórum

• Class FM

#54610  Szerző: djlacee

túl sárga
 #54609  Szerző: ravasz

Ez valami cseszett ronda lett. A régi legalább kinézett valahogy és tartalmilag is rendben volt, de eeez... :vomit:
 #54607  Szerző: Dave1988

A classfm.hu megújulásáról van szó, ami magában foglal egy közösségi oldalt is. Ezzel sokkal interaktívabb lett a rádió. Nézzétek meg! Nem gondoltam volna hogy a Class ilyen honlapot össze tud rakni! Úgy látom hogy már nyugat európai rádiók színvonalán van a rádió arculata és a honlapja is.
 #54600  Szerző: Zeegee22

Nézd meg, jelöld meg, lépj be... Talán az új közösségi weboldallal kapcsolatos... :sealed: Azért jó dolog találgatni... :shock:
 #54597  Szerző: Gabeedj

Jó lenne ha már végre bővebb infót is hallanánk.Nem lenne jó ha éppen a VV 4et kavarnák be ide,mert az szerintem elég gagyi lenne és részemről még véletlen sem kapcsolódnék a Class fm re,ha ezeket "új sztárokat"kell hallgatnom.Jobban örülnék egy új műsornak egy új gondolkodásmódnak ,amikor már nem a Danubiusból lerágott csontokat kell majd hallgatni,hanem egyedi változás következik be.VV4 re van esély,hiszen a tulajnak köze van az Rtl klubhoz is,mert pár hónapja bevásárolták magukat és az a cégcsoport ,akik a Class-t is üzemeltetik.Bízom benne,hogy az lesz amit előbb mondtam,megújul picit és egy értelmes ,tartalmas műsorszórás veszi majd kezdetét.
 #54574  Szerző: Cicoo

Zeegee22 írta:
Félreérthető voltam. Arra reagáltam, hogy a Class-on futó promó reklámidőben megy, és az szerintem is saját célú promó. Úgy ahogy a NEO-n is.

Amúgy ez is 100%-ban Sláger Rádiós dolog... De az egy másik topic.... :gülü:
Tény. De nem tudom, hogy most Class-os vagy Neo-s kérdőív várható-e, vagy másféle.
 #54570  Szerző: Zeegee22

Cicoo írta:
Zeegee22 írta:Akkor a - Számunkra fontos az igazság, ha kérdeznek mondd el, hogy a Neo-t hallgatod dologhoz mit szóltok, mert azt is reklámidőben hallani...
Azt, hogy megint lesz rádiós kérdőíves kampány..
Félreérthető voltam. Arra reagáltam, hogy a Class-on futó promó reklámidőben megy, és az szerintem is saját célú promó. Úgy ahogy a NEO-n is.

Amúgy ez is 100%-ban Sláger Rádiós dolog... De az egy másik topic.... :gülü:
 #54546  Szerző: Cicoo

Zeegee22 írta:Akkor a - Számunkra fontos az igazság, ha kérdeznek mondd el, hogy a Neo-t hallgatod dologhoz mit szóltok, mert azt is reklámidőben hallani...
Azt, hogy megint lesz rádiós kérdőíves kampány..
 #54529  Szerző: nyikolaj

Valóvilág nem lehet,mert ahogy megfigyeltétek,tuti,valami rádiós műsor lesz,direkt a scan hangját is berakták,amikor manuális tekerős rádiót forgatunk :)
Meg akkkor eleve az Rtl klubon is ÚJ VV néven futna!
Nem?
  • 1
  • 377
  • 378
  • 379
  • 380
  • 381
  • 510