RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#122823  Szerző: asimov

Keddig jók vagyunk :) (met.hu)
szemilan írta: Rövidnadrág póló.... a szobában meg majdnem izzad az ember. Bár gyanítom ez lesz az utolsó ilyen "szellőztetős" hét
 #122817  Szerző: szemilan

asimov írta:Most meg 25 Cfok... :)
Rövidnadrág póló.... a szobában meg majdnem izzad az ember. Bár gyanítom ez lesz az utolsó ilyen "szellőztetős" hét
 #122809  Szerző: asimov

Most meg 25 Cfok... :)
 #122781  Szerző: asimov

Október 22, 21:42-kor a hőmérséklet 18 Cfok... No nem a lakásban, hanem kinnt!
Ez durva.
 #122677  Szerző: szemilan

pedig én már havat akarok...... bár egy-két őszi fotó se ártana... fotózáshoz meg jó idő ígérkezik. :)

Le kéne fotóznom az ISON-t is, csak ugye hajnalban látható egyelőre....
Csongii írta:Igazából csak az évszakból indultam ki, de most körbe néztem alaposabban és látom, hogy holnap mehetünk már a strandra.... csodás. ^^ ^^
 #122673  Szerző: Csongii

Igazából csak az évszakból indultam ki, de most körbe néztem alaposabban és látom, hogy holnap mehetünk már a strandra.... csodás. ^^ ^^
 #122666  Szerző: asimov

Reggelre sem saccolnak túl hidegeket, aztán a délutáni Cfok csúcsok kimondottan melegek, az évszakhoz képest mindenképpen. (forrás: http://www.met.hu)
Kép

Te más(abb) infóval bírsz? :)
Csongii írta: Ne is mond, tiszta lüke az időjárás. Aztán párnap és befagy a seggünk. :unott: :oops:
 #122665  Szerző: Csongii

asimov írta:Kinnt 21 Cfok... bakker :D
Ne is mond, tiszta lüke az időjárás. Aztán párnap és befagy a seggünk. :unott: :oops:
 #122663  Szerző: asimov

Kinnt 21 Cfok... bakker :D
 #122660  Szerző: asimov

A "vénasszonyok nyara" azért még működik... zajlik a (mi éghajlatunkon amúgy ritka) harmadik termés beérési ciklus is a fügefámon :party:
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 209