RADIOSITE Fórum

• Vital FM - Debrecen - 102.4 MHz

#42542  Szerző: orrhang

Én most akkor arra lennék kíváncsi, hogy akkor Andrew-nak mi köze a rádióhoz?!Arra erre nekem valaki választ?
 #42510  Szerző: mgabor

nincs is azzal gond, egy kis kulturális rádiónak kiváló környezet egy galéria vagy egy kávézó, sőt, állandó közvetlen kapcsolat a közönséggel. meg a technika is van már olyan szinten, hogy egy sarokban be lehet rendezni egy olyan stúdiót, ami mindenre elég, ami kellhet...
 #42509  Szerző: benfentes

Sziasztok Andrew5-nek nincs mit cáfolnia. Gondolom, hogy nem árulok el szakmai titkot azzal ha elmondom, hogy a Jazz FM jelenlegi helye a Bethlen u. 6-8 szám alatt található Misztika Galéria. ( Ha olyan titkos helyen lenne a stúdió akkor nem lenne közszemle tárgya.) További információt Hajdu Istvántól kérjetek, mivel ő a rádió ügyvezetője! jazzradio1@gmail.com

Andrew5! Mielőtt bárkit is leidiótáznál.... Te is lehetsz bárki. Lehetsz egy szakmabeli. Sőt még tulajdonos is lehetsz, de lehetsz Te egy olyan ember is, aki a világ végéről irogat azért mert úgy tartja a kedve. A lényeg az, hogy kettőnk közül jelenleg téged lehet cáfolni, engem viszont nem! Aki hitetlenkedik nyugodtan nézzen be a Misztikába, illetve írjon a fenti mail címre.

Andrew5! Az idiótázást kikérem magamnak, a topicból viszont tényleg távozom, mert nem szeretnék ebben az egészben részt venni, csak úgy gondolom, hogy ha ebbe a topicba belép egy szakmabeli és ezt a maszlagot végigolvassa akkor igencsak meglesz a véleménye a debreceni kisközösségi rádiózásról! Persze nem pozitív irányban.

A végén a kérdések, amikre mindannyian kíváncsiak vagytok:

Ki üzemelteti most a jazz fm-et?

Hajdu István, Jazz Média Nonprofit Kft.

Hol van a stúdió és mekkora?

Debrecenben a Misztika Galériában

van-e adás?

Adás van, stúdiófelvételek vannak, viszont élő lebonyolítás nincs.

Minek ennyi stúdióátalakítás?

Soha sem volt stúdióátalakítás!

Miért szükséges az adást rendszeresen leállítani?

Mivel nincs állandó felügyelet alatt a rendszer ezért időnként becsúszik ez a probléma.

Mi van a weboldallal?

Sajnos ezt nem tudom, webszerver viszont nincs.

Nem tervezik-e inkább megkímélni a hallgatóságot az egész megszüntetésével?

Nem tervezik tudtommal.

Mindenkinek további jó fórumozást kívánok!
 #42508  Szerző: mgabor

nekem attól, hogy minket mivel cseszegetnek hivatalosan, nem okoz semmilyen örömöt, ha mást is elővesznek, attól nem változik az én helyzetem semmilyen irányba, csak azt a részét nem értem a dolgoknak, hogy miért nem lehet előbb valamit megcsinálni, aztán utána kitenni az asztalra... ha már elismerésigénye van az embernek, ez az út több vállveregetéssel kecsegtet... :)
 #42506  Szerző: jimmer

Engem igazából ezek nem is érdekelnek, sokkal inkább az, hogy:

- az ilyenektől nem kér be az ORTT adáslogokat - mondjuk 1 teljes hetet?
- az ilyet nem ellenőrzi az NHH - hogy miért nem ad napi 24 órában és miért van hol itt, hol ott az adó&antenna?

Bennünket cseszegettek azért mert a bekért héten egy rendezvényünk miatt elmaradt pár esti rétegműsor és nem volt meg a 13 óra. De legalább szóltunk, és napközben minden megvolt. Műsor, műsorvezető, vállalt közszolgálati elemek.

Itt már azért is akadékoskodott az NHH mert szoftveres adásproci van..

Komolyan mondom az ilyen megérdemelné hogy felhívja valaki szakmabeli erre a kedves irodába ülők figyelmét aztán rájönnének hogy vannak itt annál nagyobb problémák is, minthogy 1 óra mínusz célcsop műsor, vagy hogy mivel állítunk elő jó FM hangminőséget.

Most biztos sz@rszemétsz@rlalaknak tart az illetékes, de szerintem a többi hozzánk hasonló cipőben járó kisközös is ezt gondolja.. Mindegy, elviszem én a balhét, veszteni valóm nincs, én, MI :) becsülettel végezzük a dolgunkat, meg lehet nézni, hallgatni, kérdezni.

további szép aktuális napszakot!
 #42499  Szerző: VidámSrác

Andrew5 írta:
nyikolaj írta:Andrew,azt hittem,hogy neked kollega Benfentes(mivel ilyen sokat tud)! :P
Ez egy Hülye nem tudom ki lehet. Ez a baj ide bárki azt ír amit akar. ;)
szerintem inkább cáfolni kellene valamivel, nem lehülyézni senkit sem.

a kérdések, amikre mindannyian kíváncsiak vagyunk: ki üzemelteti most a jazz fm-et kettőtök közül, ha már felmerült Hajdu István neve, akkor ő most része-e a rádiónak, hol van a stúdió és mekkora, van-e adás, minek ennyi stúdióátalakítás, miért szükséges az adást rendszeresen leállítani, mi van a weboldallal, nem tervezik-e inkább megkímélni a hallgatóságot az egész megszüntetésével?

hülyézgetés helyett inkább a szakmáról beszélgessünk...
 #42493  Szerző: mgabor

Andrew5 írta:Ez a baj ide bárki azt ír amit akar. ;)
lásd jam rádió topic anno... :blush:
 #42488  Szerző: Andrew5

nyikolaj írta:Andrew,azt hittem,hogy neked kollega Benfentes(mivel ilyen sokat tud)! :P

Ez egy Hülye nem tudom ki lehet. Ez a baj ide bárki azt ír amit akar. ;)
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 59