RADIOSITE Fórum

• AMC (FilmMania, Spektrum, Minimax, TV Paprika, SportTV stb.)

#7234  Szerző: Pasa

Amúgy az igazi forradalom az lenne, ha a többséget érdeklő csatornák lennének tökéletes kép- és hangminőségűek. Mert hát hányan nézik a horgász & vadász csatornát? Na meg jó poén a 43 rádióadó, de ki fogja a koaxot bedugni a hifijébe, már ha egyáltalán van rajta aljzat? Főleg, hogy a többség teleszkópantennás hordozható rádiót használ...
 #7231  Szerző: mg

MikySoft írta:Igen, ez nem jött be Mgábornak. Szerintem tökre komolyan gondolta pedig. Hát igen..
'sszameg.
egyébként szerintem szar a PR is, nekem ragyogó 16:9-es, on-demand néznivalóm van szépen gyarapodó HD tartalommal, ha szar a szinkron, választhatok feliratost, nincs se hülye karika, se hülye logó, nem tolja a pofámba Győzikét, nem szarik be egy szelíd hófelhőtől - torrentnek hívják ;)
 #7230  Szerző: rsite1

Igen, ez nem jött be Mgábornak. Szerintem tökre komolyan gondolta pedig. Hát igen..
 #7229  Szerző: tomee87

mg írta: nem, ingyen előfizura hajt a PR-től, hátha megdícsérik :mrgreen:
Honnan tudod, hogy mi van és mi nincs nekem a PR-től? :D
Egyébként a PR meg UPC nem ellenséges és nem is konkurálnak egymással sőőt, ezt csak úgy tájékoztatásul mondtam, de volt már róla szó amúgy a Kábeltv topicban, szal ez most nem jött be.
 #7228  Szerző: mg

Chester írta:Én is utálom, mégse rendezek róla előadást minden nap. :mrgreen:
nekem meg nincs és baromira nem érdekel :)
 #7227  Szerző: mg

djlacee írta:
Csak meg kell nézni a Fishing&Hunting -ot
aztán olyat honnan szüljünk? Tudsz egyáltalán legalább EGY pozitívumot mondani a UPC-vel vagy a Chellomediával kapcsolatban?
nem, ingyen előfizura hajt a PR-től, hátha megdícsérik :mrgreen:
 #7226  Szerző: tomee87

Chester írta:
upc szídás helyett miért nem tvzel? Örülj h nem az van akkor. :lol: Én is utálom, mégse rendezek róla előadást minden nap. :mrgreen:
Ez nem előadás volt, csak elmondtam valamit, amit tapasztaltam, mégpedig, hogy állatira leromlott a szinkron a Spektrumon.
És akkor rögtön jönnek nekem, hogy mert mér romlott volna le, mert a UPC jó meg minden, ők nem hibáznak soha, csatornáik színvonala a csillagos eget verdesik....
 #7225  Szerző: Zoshi

jeek írta:
djlacee írta:
aztán olyat honnan szüljünk? Tudsz egyáltalán legalább EGY pozitívumot mondani a UPC-vel vagy a Chellomediával kapcsolatban?
Ja, hát igen, a UPC-nél a konkurens műsorszolgáltatók műsorai alapból ki vannak zárva, szép.... Tehát szülj onnan ahonnan akarsz
Miért is kéne pozitívumot mondanom róla? Neked pl. mit a ad a UPC? Miért "sírsz" mindig, hogy "jajj semmi normális rádió nincs, nálunk meg több, mint 43 lesz, neked is olyan kell", meg, hogy "nincs TV6 meg ilyen csatorna meg olyan"..... Had ne folytassam.
upc szídás helyett miért nem tvzel? Örülj h nem az van akkor. :lol: Én is utálom, mégse rendezek róla előadást minden nap. :mrgreen:
 #7223  Szerző: djlacee

Inkább hagyjuk
 #7222  Szerző: tomee87

djlacee írta:
Ja, hát igen, a UPC-nél a konkurens műsorszolgáltatók műsorai alapból ki vannak zárva, szép.... Tehát szülj onnan ahonnan akarsz
Miért is kéne pozitívumot mondanom róla? Neked pl. mit a ad a UPC? Miért "sírsz" mindig, hogy "jajj semmi normális rádió nincs, nálunk meg több, mint 43 lesz, neked is olyan kell", meg, hogy "nincs TV6 meg ilyen csatorna meg olyan"..... Had ne folytassam.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 51