RADIOSITE Fórum

• Yo! Rádió

#37546  Szerző: mlaszlo

árpi írta:Ezen a héten már a szerződésbontási határozat viszavonásáról döntött az ortt,de nem tudom hogyan. Szóval még nem tuti hogy 90.4 bye-bye
Köszönöm az infót. Ha mégis maradnak, akkor az adóval azért kezdhetnének valamit, mert nagyon gyenge a lefedettség. A Gondola itt Érden tökéletesen jött, majd mikor átvette a Yo! rádió, akkor már gyengébb lett, most pedig alig jön.
 #37543  Szerző: Vendég

Ezen a héten már a szerződésbontási határozat viszavonásáról döntött az ortt,de nem tudom hogyan. Szóval még nem tuti hogy 90.4 bye-bye
 #37540  Szerző: mlaszlo

Zsolt írta: Igen, megy már egy ideje. Bár jóval gyengébben fogom én is. Annyira nem hallgattam bele, de tegnap Yo Rádió volt az RDS-ben.
Akkor most engedély nélkül szól a 90,4?
 #37530  Szerző: Zsolt

mlaszlo írta:
LuciFerko írta:így már érthető, hogy miért "kussolt el" az adó :gülü2:
Lehetséges, hogy visszakapcsolták a 90,4-et? Valami ugyanis szól rajta, most éppen magyar zenékből mixek mennek, de nagyon gyengén tudom csak fogni, a korábbiakhoz képest kb. negyede lehet a teljesítmény.
Igen, megy már egy ideje. Bár jóval gyengébben fogom én is. Annyira nem hallgattam bele, de tegnap Yo Rádió volt az RDS-ben.
 #37520  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:így már érthető, hogy miért "kussolt el" az adó :gülü2:
Lehetséges, hogy visszakapcsolták a 90,4-et? Valami ugyanis szól rajta, most éppen magyar zenékből mixek mennek, de nagyon gyengén tudom csak fogni, a korábbiakhoz képest kb. negyede lehet a teljesítmény.
 #37349  Szerző: Zsolt

Végre újra tisztán tudom a Tilost fogni... Budapesten.
 #37328  Szerző: LuciFerko

így már érthető, hogy miért "kussolt el" az adó :gülü2:
 #37327  Szerző: LuciFerko

Neeeeee :(
amúgy már megy a 88.2 és a 97.1 is kb magához tért.
 #37007  Szerző: LuciFerko

de még mindig gyenge a 97.1 :gülü2:
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 51