RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#30102  Szerző: VidámSrác

nyikolaj írta:Jaj igen!
Most meg mindenki siránkozik,hogy nem helyi a 103 mhz.
Szerintem, meg örülni kéne,hogy végre valami normális hallgatható adó indult el.Meg nem tudom mondani,hogy hány éve nem hallgattam ezt a frekit.Most végre megint hallgatom(szinte egész nap)
Azt mondom,hogy nyugi van.Ott van a 101.6,és a 106.5mhz.Hely az van bőven,hogy legyenek rádiok.Engem is ugyanúgy zavar,hogy nincs helyi rádio Miskolcon.De majd idővel lesz.Szerintem a legközelebbi freki ami befog indulni az a 101.6 lesz.Ku..a régóta lóg a levegőben.
Várjuk türelmesen,addig pedig itt van nekünk a 103 mhz!
Jó kis rádió ez!Nekem átjött! :)
lehet, hogy néhány hallgatónak jobban tetszik így a miskolci rádiókínálat, ezzel nem is vitatkoztam.
ám szakmai szempontból ugyanott vagyunk, mint ezelőtt. az, hogy egy távirányítású rádióból lett egy másik távirányítású, nálam szakmailag egyáltalán nem jelent fejlődést, vagyis a miskolci helyi rádiózás csillaga ugyanannyira pislákol, mint korábban, és - mint szakmabelit - nem tud meghatni, ha egy-két hallgató elélvez a szegedről érkező zenékre. továbbá azt is tartom, hogy nem helyi programajánlatoktól és nem helyi hírektől lesz egy rádió helyi, ehhez sokkal több kell, főleg egy miskolc mérető és agglomerációjú városban.
 #30097  Szerző: Szd96

nyikolaj írta: Nem tudom,hogy a miskolci fórumtársaknak mi a véleménye? :gülü:
Az hogy igazad van!1 nap a 10 ujjamon megtudtam számolni,hogy hány ismert és viszonylag jó zene ment a miskolcin.De a most is mennek oldies zenék rajta úgyhogy nem mindegy!?
 #30095  Szerző: nyikolaj

De én visszaszoktam olvasni.
Akkor lehet,hogy a pestin jobb zenék mentek.Mint írtam korábban is az oldiest én is meghallgatom,de szerintem a miskolci zenei kínálat neked se tetszett volna.
Néha én is belehallgattam a pestibe,és ott olyan zenék mentek amiket ismertem,és amire azt mondtam,hogy elmegy szódával.
De itt... :vomit:
Erre azt fogod mondani,hogy nem lehet különbség,a 2 adó között....
De kitartok a véleményem mellett.
Nem tudom,hogy a miskolci fórumtársaknak mi a véleménye? :gülü:
 #30094  Szerző: Pasa

nyikolaj írta:Ott lehet,de itt Miskolcon hidd el az ég adta világon senki nem hallgatta.
Az a baj, hogy te sem olvasol, csak írsz. Ezt egyszer már letárgyaltuk, hogy egy Miskolc méretű városban tematikus rádió nem tud megélni. Ettől még nem szar a retró, mint ahogy nem szar a rockzene, a feka vagy a magyar nóta sem.
 #30092  Szerző: nyikolaj

Ott lehet,de itt Miskolcon hidd el az ég adta világon senki nem hallgatta.
 #30091  Szerző: Vendég

Pasa írta:
nyikolaj írta:Már ne haragudj,de szerintem nem véletlen volt 0% a hallgatottsága a jó öreg SZar fm-nek.Ezek tények.
Azt ne mondjad már,hogy te hallgattad?
Szerintem ez a mai csittcsatt a SZAR, de mindegy. Én (még) most is a Sztárt hallgatom, és elég sok helyen ez szól. Előz hallgatottságban néhány helyi adót is. Ezek a tények.
a pestit? Már nem sokáig...

http://www.radiosite.hu/index.php?optio ... 4&Itemid=1

olvasattátok már? :shock:
 #30090  Szerző: Pasa

nyikolaj írta:Már ne haragudj,de szerintem nem véletlen volt 0% a hallgatottsága a jó öreg SZar fm-nek.Ezek tények.
Szerintem ez a mai csittcsatt a SZAR, de mindegy. Én (még) most is a Sztárt hallgatom, és elég sok helyen ez szól. Előz hallgatottságban néhány helyi adót is. Ezek a tények.
 #30089  Szerző: nyikolaj

Már ne haragudj,de szerintem nem véletlen volt 0% a hallgatottsága a jó öreg SZar fm-nek.Ezek tények.
És egyáltalán nem volt hallgatható.Meghallgatom én is az oldiest,de csak a jót.
 #30086  Szerző: Pasa

nyikolaj írta:Szerintem, meg örülni kéne,hogy végre valami normális hallgatható adó indult el.
Az előző miért nem volt hallgatható? Vagy felétek mindenki 20 éves? Ami most szól, az nem normálisabb, csak más.
Zoey írta:Viszont annak szerintem mindenki, még ők is örülnek, ha műsorvezetést hallanak egy korábbi talkfree sávban.
Ezt sem lehet általánosan kijelenteni. A talkfree rádió is egy létező műfaj, van, aki ezt szereti. Persze helyi hírek meg néhány műsor azért nem ártott volna, mondjuk olyanok és legalább annyi, mint a pesti frekin.
 #30075  Szerző: nyikolaj

Annamari,még ezt akkor mondta,amikor Fridély akart pályázni.Nemrég ugye megint elővették és beszéltek a freki sorsárol.(mondjuk azóta se hallok felőle semmit sajna)
Az a baj,hogy az Ortt olyan mint egy lajhár!Nem értem mit kell ennyit tökörészni.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 65