nyikolaj írta:Jaj igen!lehet, hogy néhány hallgatónak jobban tetszik így a miskolci rádiókínálat, ezzel nem is vitatkoztam.
Most meg mindenki siránkozik,hogy nem helyi a 103 mhz.
Szerintem, meg örülni kéne,hogy végre valami normális hallgatható adó indult el.Meg nem tudom mondani,hogy hány éve nem hallgattam ezt a frekit.Most végre megint hallgatom(szinte egész nap)
Azt mondom,hogy nyugi van.Ott van a 101.6,és a 106.5mhz.Hely az van bőven,hogy legyenek rádiok.Engem is ugyanúgy zavar,hogy nincs helyi rádio Miskolcon.De majd idővel lesz.Szerintem a legközelebbi freki ami befog indulni az a 101.6 lesz.Ku..a régóta lóg a levegőben.
Várjuk türelmesen,addig pedig itt van nekünk a 103 mhz!
Jó kis rádió ez!Nekem átjött!
ám szakmai szempontból ugyanott vagyunk, mint ezelőtt. az, hogy egy távirányítású rádióból lett egy másik távirányítású, nálam szakmailag egyáltalán nem jelent fejlődést, vagyis a miskolci helyi rádiózás csillaga ugyanannyira pislákol, mint korábban, és - mint szakmabelit - nem tud meghatni, ha egy-két hallgató elélvez a szegedről érkező zenékre. továbbá azt is tartom, hogy nem helyi programajánlatoktól és nem helyi hírektől lesz egy rádió helyi, ehhez sokkal több kell, főleg egy miskolc mérető és agglomerációjú városban.