RADIOSITE Fórum

• N-Joy Média (Gold FM, Plusz, Sztár FM)

#35659  Szerző: SzD

Balázs, ha véget ér a karácsonyi őrület, akkor visszatér a KiwiPlusz?
 #29883  Szerző: SzD

Azé' elismerésem, hogy egyszerre három rádióban csináltok műsort. Még ha a megszólalások ugyanazok lennének, akkor nem lenne olyan nagy szám, de azért így... :yeah:
 #27390  Szerző: SzD

Ez a KiwiPlusz nagyon állat!!! :yes: :yes: :yes: :chinese:
 #25474  Szerző: Promenád

SzD írta:
Promenád írta:szeptemberben egy kis műsorszerkezeti átalakításon fog átmenni a rádió
Ez jól hangzik. :)
Ezek szerint nem "csak" valaki helyett keresnek műsorvezetőt (ők is), hanem komolyabb tervek vannak. :yes:

Hogyne. Valahogy meg kell szorongatni a ríválist, hamár eldurogtattak minden őtletet.... :D
 #25468  Szerző: SzD

Promenád írta:szeptemberben egy kis műsorszerkezeti átalakításon fog átmenni a rádió
Ez jól hangzik. :)
Ezek szerint nem "csak" valaki helyett keresnek műsorvezetőt (ők is), hanem komolyabb tervek vannak. :yes:
 #25463  Szerző: Promenád

SzD írta:Kicsit tömött a stúdió... :)
Kép
Nem kicsit, nagyon . :D Jut eszembe, szeptemberben egy kis műsorszerkezeti átalakításon fog átmenni a rádió, talán majd Balázs elmeséli nekünk, hogy ez valójában mit takar - szép kis hírdetést olvastam róla a megyei lapban. ;)
 #21329  Szerző: SzD

Kicsit tömött a stúdió... :)
Kép
 #21116  Szerző: molnarb

Attis írta:A Rádió1 nem adja élőben?
Nem
 #21114  Szerző: Attis

molnarb írta:
SzD írta:Ez kicsit érdekes. A Rádió Plusz stream-je kiírja a dalcímeket, meg minden, de mégsem a Plusz adása megy rajt, hanem az egyik tematikus csatornáé. Nautilus Úr nem végzi rendesen a munkáját? :oops:
MySQL szerver upgrade és streamszerver karbantartás olyan fél 12-től már visszaáll a rend és a Plusz streamen valóban az adás megy, nem a PartyPlusz tematika.
Attis írta:A holnapi DiscoShit Party csak a Rádió Pluszon lesz? Esetleg K1? :blush: :P
Ja, meg hánytól kezdődik a közvetítés?
Csak a Rádió Pluszra van engedély. K1-en nem lesz. 20:30-tól nálunk vasárnaponként koncertműsor van, azt megtartjuk (Faithless koncert lesz egyébként, hogy azért nagyjából illeszkedjen zeneileg az utána következő program miatt) és után keződik a kapcsolás. Szerintem 10 órakor nagyjából el is kezdjük. Remélem minden rendben lesz és kegyes lesz a technika. 1-2 shites fórumon már olvastam, hogy megtudták, hogy nálunk lesz a közvetítés... remélem nem fektetik meg az online adást, bár vasárnap este ekkora kapacitás mellett nem sok esélyt látok... :)
A Rádió1 nem adja élőben?
 #21111  Szerző: molnarb

Attis írta:
molnarb írta:
SzD írta:Ez kicsit érdekes. A Rádió Plusz stream-je kiírja a dalcímeket, meg minden, de mégsem a Plusz adása megy rajt, hanem az egyik tematikus csatornáé. Nautilus Úr nem végzi rendesen a munkáját? :oops:
MySQL szerver upgrade és streamszerver karbantartás olyan fél 12-től már visszaáll a rend és a Plusz streamen valóban az adás megy, nem a PartyPlusz tematika.
Attis írta:A holnapi DiscoShit Party csak a Rádió Pluszon lesz? Esetleg K1? :blush: :P
Ja, meg hánytól kezdődik a közvetítés?
Csak a Rádió Pluszra van engedély. K1-en nem lesz. 20:30-tól nálunk vasárnaponként koncertműsor van, azt megtartjuk (Faithless koncert lesz egyébként, hogy azért nagyjából illeszkedjen zeneileg az utána következő program miatt) és után keződik a kapcsolás. Szerintem 10 órakor nagyjából el is kezdjük. Remélem minden rendben lesz és kegyes lesz a technika. 1-2 shites fórumon már olvastam, hogy megtudták, hogy nálunk lesz a közvetítés... remélem nem fektetik meg az online adást, bár vasárnap este ekkora kapacitás mellett nem sok esélyt látok... :)
Balázs! Ha még itt vagy! K1 meghalt!
Igen, Kaposváron nincs most T-Com... :) Kb. 1-1,5 órája... az üzleti szolgáltatások jelentős része elszállt... köztük a digitális modulációnk is. Már tudnak róla... szerelik.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 52