RADIOSITE Fórum

• Informatika

#157954  Szerző: djlacee

Kérdés: mi az a Chromium? Eddig azt hittem, az a Chrome böngészőmotorja. Nem inkább Chromecastról van szó?
 #157953  Szerző: Csongii

Én örülök a Smart TV-nek, mert nem akarok plusz egy kacatot ráaggatni ahhoz (pl. Chromium), hogy NAS-ról azt nézzek, amit szeretnék, már pedig így tudja a DLNA-t.
 #157952  Szerző: noartist

djlacee írta:
noartist írta:Én akarok majd egy OLED TV-t, de sanszos, hogy olyat nem fogok kapni, amilyen én szeretnék. :oops: (non-smart)
Egyszerűen falra mászok a túlokosított dolgoktól. Én tévézni akarok, és nem a YouTube-ot, meg miegyebeket lesni.
De nézhetsz rajta olyan csatornákat, amik neten érhetőek el (mittudomén Kronehit TV, 538 TV stb...)
De én nem akarok. Minden okosság megfér egy Chromiumon, ha úgy tartja kedvem.
-1 hibaforrás, nem lassul/fagy le, nem válik (szoftveresen) elavulttá 1-2 éven belül.
Nem, nem kell.
 #157949  Szerző: djlacee

noartist írta:Én akarok majd egy OLED TV-t, de sanszos, hogy olyat nem fogok kapni, amilyen én szeretnék. :oops: (non-smart)
Egyszerűen falra mászok a túlokosított dolgoktól. Én tévézni akarok, és nem a YouTube-ot, meg miegyebeket lesni.
De nézhetsz rajta olyan csatornákat, amik neten érhetőek el (mittudomén Kronehit TV, 538 TV stb...)
 #157948  Szerző: noartist

Én akarok majd egy OLED TV-t, de sanszos, hogy olyat nem fogok kapni, amilyen én szeretnék. :oops: (non-smart)
 #157946  Szerző: RatFM

IstvánB írta:Majd egyszer ilyenre cserélem a plazmát, ha ott tart a technika. Addig nem veszek tévét, csak bánnám, hogy nem olyan jó a képe.
Itt is egy pingpongasztal méretű plazma volt, de nyáron be sem kapcsoltam, vagy csak klímával együtt, de azért az kicsit súlyos a 2kW energia ami ahhoz kell hogy TV-t tudjon nézni az ember.
Simán képes felvenni 500W-ot a plazma tv amit 70-80%-ban hővé is alakít.
És 30-35 fokos hőségben még egy 400 Wattos hősugárzó pont nem az a dolog ami kell.
Így egy 55"-os LED-es tv-re cserélődött és így nem szakad az ember tőkéről is a víz nyáron. :smoke:
 #157928  Szerző: IstvánB

Majd egyszer ilyenre cserélem a plazmát, ha ott tart a technika. Addig nem veszek tévét, csak bánnám, hogy nem olyan jó a képe.
 #157927  Szerző: RatFM

IstvánB írta:Led tv? Hol? Én is akarok! Jah hogy lcd, ami led megvilágítású, az nem kell. :smoke:
A led tv az csak lcd kijelzős led hátér világítással.
Amire te akartál esetleg utalni az az oled kijelzős ahol már a pixelek önmagukban képesek fény emittálni.
Tehát nem keverni a szezont a fazonnal !!!

Kép
Ezért lehet ilyen bazi vastag :D
 #157897  Szerző: asr27

IstvánB írta:Led tv? Hol? Én is akarok! Jah hogy lcd, ami led megvilágítású, az nem kell. :smoke:
Led tv van a dobozára írva, annyira én nem értek hozzá., biztosan csak led megvilágítású. :)
 #157896  Szerző: IstvánB

Led tv? Hol? Én is akarok! Jah hogy lcd, ami led megvilágítású, az nem kell. :smoke:
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 330