RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#136338  Szerző: djlacee

Már nem követelmény, hogy hazai bejegyzésű legyen az, ami DVB-T -n sugároz, lásd Euronews
 #136334  Szerző: Wolfman

egon2 írta:A Mindig TV ingyenesen fogható alapcsomagjába bekerülhet az M3?Valamit olvastam arról,hogy a médiatörvény módosítása okán ezentúl a Közmédia csatornáit minden szolgáltatónak az Alapcsomagba kell betenni?!
Ugyebár indul 2 új közmédia csatorna is (Petőfi TV,Sport csatorna)és ezeket is a Mindig TVnél az alapcsomagba mely ingyenes kell betenni?Igy a Mindig TV ingyen fogható alapcsomagjából kikerülhet a tv2 és az RTL Klub?
Bár a tv2 külföldről akar sugározni.
Pontosítok:
1. Az M3 nem lesz ingyenes, továbbra is kábelcsatorna marad. A törvénymódosítás elvileg a két új csatornára (Petőfi TV+M4) vonatkozik.
2. Attól, hogy ez a kettő bekerül, még a kereskedelmiek nem kerülnek ki az ingyenes csomagból, pont itt a fórumon olvastam, hogy (asszem) 2020-ig FTA csatornák maradnak, az AH-val kötött szerződésük miatt.
3. Emiatt a két kereskedelmi NEM sugározhat külföldről. A TV2 nem akart külföldről sugározni*, az RTL-ről szóltak ilyen pletykák, de ez nem fog megtörténni.

* - bocs, nem néztem meg a másik topikot. Bár a cikk alapján a fent leírtak helytállnak:
A kivonulás ötlete azért is furcsa, mert az RTL Klub vagy TV2 jelenlegi licence szerint külföldről nem tudnak a csatornák földfelszíni sugárzást biztosítani.
 #136331  Szerző: egon2

Wolfman írta:
egon2 írta:http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/du ... 91004.html
Még mindig nem értem, hogy miért pont a Dunába olvad be az egész.
Ezt én se értem,mért pont Duna Média lesz a neve.A Mindig TV ingyenesen fogható alapcsomagjába bekerülhet az M3?Valamit olvastam arról,hogy a médiatörvény módosítása okán ezentúl a Közmédia csatornáit minden szolgáltatónak az Alapcsomagba kell betenni?!
Ugyebár indul 2 új közmédia csatorna is (Petőfi TV,Sport csatorna)és ezeket is a Mindig TVnél az alapcsomagba mely ingyenes kell betenni?Igy a Mindig TV ingyen fogható alapcsomagjából kikerülhet a tv2 és az RTL Klub?
Bár a tv2 külföldről akar sugározni.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 235