RADIOSITE Fórum

• Balaton Rádió - Siófok - 88.7 MHz

#89373  Szerző: markfelt

Zoey írta:Tegnap elég hosszú ideig hallgattam a délutáni nagytakarításom közben, kb. 16 és 19 óra között.
Jók voltak a zenék, bár néhány zenénél szerintem nagyon sok az ismétlés. Többször hallottam Janicsák Veca Labirintusát, a Bingo Players Cry című dalát, vagy Adele-et és a Set fire to the rain-t. Amik egyébként jó dalok, szeretem őket, de szerintem három órán belül sok, ha lemennek kétszer.
Na igen, a Rádió 1-et pl. ezért nem is hallgatom, de itt több, jobb zene forog.
A spotok tetszenek, bár lehetne kicsivel több.
Szia!

A drive time-ban hallgattad, amikor az ATS kb 25 perc, így relatíve sok az ismétlés. Napközben a Maratoni Balatoni Zenefolyam alatt változatosabb. ;)
 #89371  Szerző: Milán

Igen, nekem is az a bajom hogy nagyon sok az ismétlés, de amúgy egy nagyon jól felépített ki rádió.Sajnos még promót sem láttam sehol pl.:helyi újságokban, plakátokon ami szerintem hatalmas dolog. :)
 #89367  Szerző: Zoey

Tegnap elég hosszú ideig hallgattam a délutáni nagytakarításom közben, kb. 16 és 19 óra között.
Jók voltak a zenék, bár néhány zenénél szerintem nagyon sok az ismétlés. Többször hallottam Janicsák Veca Labirintusát, a Bingo Players Cry című dalát, vagy Adele-et és a Set fire to the rain-t. Amik egyébként jó dalok, szeretem őket, de szerintem három órán belül sok, ha lemennek kétszer.
Na igen, a Rádió 1-et pl. ezért nem is hallgatom, de itt több, jobb zene forog.
A spotok tetszenek, bár lehetne kicsivel több.
 #89354  Szerző: IstvánB

Bőven elég az a pár "kötelező" magyar, még hogy Pa-Dö-Dö, meg Bon Bon, ne rontsuk el a rádiót!
 #89353  Szerző: Attis

djlacee írta:Akkor a Valami Amerika 2, nem a Bon-Bon -tól
Tóth Gabi meg a csipa??? ÁÁÁÁÁÁÁÁ :wailing: :vomit:
 #89352  Szerző: djlacee

Akkor a Valami Amerika 2, nem a Bon-Bon -tól
 #89350  Szerző: Attis

Csongii írta:Nem tudom mi a bajotok, Bon-Bon-tól a Valami Amerika szerintem elég jól sikerült magyar dal.
Ha 2millió 230ezer 654-ik meghallgatás után (köszi Sláger, köszi, Danu, Class + Neo) is ezt mondod, hát lelked rajta.
Bár idáig nagyon keveset tudtam csak hallgatni a rádiót, de eddig, amit kaptam, az nem rossz.
Ne foglalkozzatok a Rádió1-el való hasonlítgatásokkal! Hasonló célcsoport, másféle eszközök ;)
 #89347  Szerző: Csongii

Nem tudom mi a bajotok, Bon-Bon-tól a Valami Amerika szerintem elég jól sikerült magyar dal.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 59