RADIOSITE Fórum

• Politika

#196159  Szerző: asr27

A sonline facebook oldalán mindenkit tiltanak, aki nem egyetértőt kommentel. Mi ez már? Hol élünk? Aljas szemét banda! Remélem kormányváltás után, az egész stábot elbocsájtják!
 #196137  Szerző: p0tyi

Hát most gondban vannak, mert éppen most tereli át őket a NER média (egy része, pl ez) a valóságba, ahol Putyin már nem egy menő akcióhős, hanem az ami, tehát egy pszichopata geci. Van is ám kognitív disszonancia rendesen!

Az MTVA narratíva naponta változik. Mit kell gondolni, Antal? Segíts kérlek, elvesztem! :D
asr27 írta: 2022.02.25. 21:31 4 kollegám közül, 3 agyhalott fideszes.
Kb. azonnal felmondanék. Ezekkel nem lehet. :D
 #196136  Szerző: asr27

p0tyi írta:Meg szerintem konszenzus van abban is, hogy aki 2022-ben a Fideszre szavaz, az vagy agyhalott, vagy a rendszer kitartott kurvája. Minden bizonnyal erkölcsileg, szellemileg, mentálisan zokni. Reménytelen, ótvar, kártékony proli, eme egyébként remek nemzet alja. Felesleges túlbonyolítani, ez van.

Hogy arányaiban hány ilyen van, tehát hogy mennyire rohadt el a társadalom, az meg majd kiderül áprilisban.
4 kollegám közül, 3 agyhalott fideszes. Jelen pillanatban az ukránokon viccelődnek, Putyint dícsérve. Borzalmas, hogy mennyire át van mosva az agyuk. Természetesen tv2-ből és közmédiából táplálkoznak. :vomit:
Rengeteg még mindig az agymosott, rosszindulatú ember Magyarországon. :(
 #196133  Szerző: p0tyi

Meg szerintem konszenzus van abban is, hogy aki 2022-ben a Fideszre szavaz, az vagy agyhalott, vagy a rendszer kitartott kurvája. Minden bizonnyal erkölcsileg, szellemileg, mentálisan zokni. Reménytelen, ótvar, kártékony proli, eme egyébként remek nemzet alja. Felesleges túlbonyolítani, ez van.

Hogy arányaiban hány ilyen van, tehát hogy mennyire rohadt el a társadalom, az meg majd kiderül áprilisban.
 #196132  Szerző: Snake05

Általánosságban elmondható, hogy a szokásosnál jóval kevésebb figyelmet kap a választás, a háború érthető módon sokkal jobban izgatja az embereket.
 #196124  Szerző: djlacee

Belefáradtunk
 #196120  Szerző: asr27

Ahhoz képest, hogy néhány hét múlva választás lesz, halott ez a topik.
Ennyire nem érdekel senkit itt a politika, vagy ennyire sz@rik mindenki az ország sorsába?
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 517