RADIOSITE Fórum

• Class FM

#53454  Szerző: centerweb

olvaso1 írta:Csütörtökön hazafelé kocsiban hallgattuk jáksó műsorát...
Hát hogy mekkora **** :sick: :vomit:
Ez a zene közben bedumálok és bíztatom a népet hogy küldjön el melegebb éghajlatra stílus nekem nagyon nem jött be. Ki hallgat ilyet??
A másik meg, ha nem mondja be a nevét nem is tudom kit hallgatok. Nem tudják beállítani neki normálisan a mikrofont, vagy mi??
Tényleg szar, de állítólag jó hallgatottsága van... Még jó hogy a napközbeni dolgok kompenzálják :)
 #53453  Szerző: lambda

olvaso1 írta:Csütörtökön hazafelé kocsiban hallgattuk jáksó műsorát...
Ez a zene közben bedumálok és bíztatom a népet hogy küldjön el melegebb éghajlatra stílus nekem nagyon nem jött be. Ki hallgat ilyet??
A másik meg, ha nem mondja be a nevét nem is tudom kit hallgatok. Nem tudják beállítani neki normálisan a mikrofont, vagy mi??
Ezzel teljesen egyetértek! Eddig nem sikerült megértenem, hogy ez a "műsor" miről is szól!? És amit szintén nem értek kinek? De legfőképpen minek (ez az egész) :D ?
És ezek az összevágott megszólalások .... Én nem mondom, hogy Jáksó nem tudna jó lenni, de ez a műsor részemről hagy némi kívánnivalót!
A másik dolog, figyeltem a mai játszási listájukat:

09:15 Bon Bon - Holnaptól..
11:15 Bon Bon - Gengszter dal
12:50 Bon Bon - Viva Espana
13:50 Bon Bon - Nem vagyunk mi angyalok
14:50 Bon Bon - Irány a légió
15:55 Bon Bon - Bújj hozzám
16:50 Bon Bon - Rabod vagyok

Azaz ma eddig 7 (hét) Bon Bon dal! És még csak délután 5 óra van! :D Ez aztán a zenei szerkesztés & változatosság! Óvatosan megkérdezem ez még tudatos is? :D
Utóirat : nem vagyok a rádió "törzshallgatója", ha a zenekar hétvégéjét tartják akkor mondandóm második felét ezennel visszavontam! :)
 #53446  Szerző: szemilan

Csütörtökön hazafelé kocsiban hallgattuk jáksó műsorát...
 #53329  Szerző: Promenád

kriskao írta:sziasztok! Tudja valaki Szegeden mért nem szól a 94,9? Igy Szeged nem nagyon tudja hallgatni, csak neten...:S
Adókarbantartás van Szegeden, a múlt héten a tévé műsorokban voltak adáskimaradások.
 #53313  Szerző: Gabeedj

Class elég jól vezet ez tény,de igazából a Neo saját magának köszönheti ezt!Ha nem mennek el ebbe a Lágeros Bumerángos őrületbe ,lehet most ők vezetnek
 #53283  Szerző: csattila

Csak a Class állt le? A többi adó ami a gerincadóról ad az ment?
 #53269  Szerző: kriskao

sziasztok! Tudja valaki Szegeden mért nem szól a 94,9? Igy Szeged nem nagyon tudja hallgatni, csak neten...:S
 #53242  Szerző: Dave1988

A GfK-Ipsos júliusi felmérése szerint a magyar lakosság közel 90%-a, azaz 7 548 000 fő hallgat rádiót, átlagosan napi 4 órát, amely időszak alatt több, mint háromnegyedük hű maradt kedvenc rádióadójához és nem kapcsolt el más csatornára. A legfrissebb adatok szerint a kereskedelmi rádiók országos versenyét július hónapban is a Class Fm nyerte.
Júliusban a naponta rádiózásra fordított idő a hallgatók aktív napjának negyedét teszi ki bármilyen eszközön keresztül, a legkülönbözőbb helyszíneken (otthon, munkahely, autó stb…).
A hallgatottság a reggeli, délelőtti időszakban - 6 órától 10 óráig – a legmagasabb, amely az összrádióhallgatási idő több mint harminc százalékát (31,6%) teszi ki, a csúcsot 9 órakor éri el, ekkor a 15 évesnél idősebb lakosság 25,8%-a kapcsolódott be a műsorokba.
A következő jelentős idősáv, amely a népesség átlagosan 15%-át a rádióhoz köti, az ebéd utáni 1-től 5-ig tartó időszak s még este 7 órakor is 10% körüli a rádióadók hallgatottsága.
A kereskedelmi rádiók országos versenyét júliusban ismét a Class Fm nyerte, a rádió minden műsorsávban és korcsoportban maga mögé utasította versenytársait. A Class FM tehát országosan továbbra is a legkedveltebb kereskedelmi rádió mind a 15 évesnél idősebb, mind a 15-49, mind a 15-29 korosztályban, a reggeli és az egész napi műsorsávban egyaránt.
Forrás: classfm.hu
 #53126  Szerző: Szelerailway

Mondjuk ide rakom, a legfrissebb hallgatottsági adatok,szinte mindenhol ez a rádió vezet a kereskedelmi rádiók körében,megszorítja vételkörzeten belül a Rádió 1.Érdekes még a Neo egyre csökkenő hallgatottsága minden korosztályban és idősávban.

http://www.euroastra.hu/node/42676
 #53087  Szerző: Zoey

Érdekes, a Class Fm indulásakor a hírek introjában nem mondtak semmit, csak zene volt, a mostani szöveget csak később mondták rá...
http://soundcloud.com/zoeyboy/fmrec008
  • 1
  • 380
  • 381
  • 382
  • 383
  • 384
  • 510