RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#47952  Szerző: nyikolaj2

Lukács Laci, vagy esetleg Juhász Gergely
 #47928  Szerző: puszilgatógép

Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy 2004-2005-ben, ki volt az éjszakai műsorvezető? Napok óta gondolkodom rajta, de nem emlékszem:( Akörül tűnt el, mikor jött a Cooky meg a Disco's Hit.
 #47927  Szerző: puszilgatógép

gabor15 írta:Debrecenben nem megy az adás, még RDS és sztereó jel sincs. Csak monóban szól a csend.
Elszállt a műholdvevő a debreceni adónál. Ilyen esetben ha van kedved hívd fel a budapesti központi telefonszámot, onnan tudtommal rá tudnak nézni az összes vidéki telephely minden kütyüjére.
 #47919  Szerző: benjamin

gabor15 írta:Debrecenben nem megy az adás, még RDS és sztereó jel sincs. Csak monóban szól a csend.
Nálam megy az RDS csak sajnos a monoban szóló csend megy a frekin. :(
 #47914  Szerző: gabor15

Debrecenben nem megy az adás, még RDS és sztereó jel sincs. Csak monóban szól a csend.
 #47639  Szerző: Attis

Tudtuk. :) És aznap a Juve, Roxy, Sztár FM stb. frekijeiről is tanácskoznak.
 #47637  Szerző: padi007

Sziasztok!

Azt tudtátok, hogy a Rádió 1 budapesti frekvenciájának pályázati felhívásának tervezetével kapcsolatban nyilvános meghallgatás lesz 2010. június 14-én?
 #47397  Szerző: donder

A debreceni R1 és az FM95 most nagyon torz...
Az egyiken David Guetta egyik számja halkult el (A végén kondi kisülés hangja...) A másikon meg az Arash - Boro Boro Basszus és Magas nélkül ment...
R1-en meg (legalább is én) nem tudom venni az RDS-t...
A videó (Már nem azzal a számmal): http://videa.hu/videok/tudomany-technik ... Rx9UrOEOEF
 #47308  Szerző: IstvánB

donder írta:frekire sugározták a windows bejelentkezési hangot... :hehe:
Végülis már az is igazi mai sláger! :lol:
 #47244  Szerző: benjamin

A veszprémi rádió 1-en még mindig van dömösödi tibor?
  • 1
  • 381
  • 382
  • 383
  • 384
  • 385
  • 482