Snake írta:Remélem az országba se tér vissza.Iskolapéldája annak amit pár hozzászólással lejjebb írtam.
Snake írta:Remélem az országba se tér vissza.Iskolapéldája annak amit pár hozzászólással lejjebb írtam.
noartist írta:Én is egy teljesen normális kérdést fogalmaztam meg: Leviék egy búcsúadásban elköszönnek még a hallgatóktól?Fittire is vonatkozik..Nehogy. :-D
Emiatt tiltottak ki,hát üdvözlöm őket.Amúgy is parasztok a hallgatókkal.Nehogy Cooky se térjen vissza a szabadságról...
bertokattila írta: Nekem is van egy tippem: Amikor kirúgtátok fittit és elment Steve meg levi, akkor írhatott oda pár negatív véleményt, ezért letiltottátokElképzelhető. Csak tudod a negatív véleményt is meglehet fogalmazni normálisan, ne adj Isten még indokolni is, és lehet pont fordítva. Pl. "Sz@r ez a rádió b...eg" Ez is egy vélemény persze, csak igazából ebben a formában senki sem kiváncsi rá. (Nem azt állítom hogy adam1400 ilyet irt, mielőtt félreértés történik)
bertokattila írta:Nekem is van egy tippem: Amikor kirúgtátok fittit és elment Steve meg levi, akkor írhatott oda pár negatív véleményt, ezért letiltottátoknekem is van egy tippem, music fm-esnek kiadva magát zaklatta a többi látogatót :p